Haber Trabzonspor, Bu Defa Fatih Tekke ile Yolları Ayırdı

Bu transferlerin Trabzon Fener ve Beşiktaş özellikle de teknik adamların üzerinde baskı oluşturacağı asikardi
O kadar uçuk paralar harcadı ki 3 kulüp
Şampiyon olup anca tolere edebilirler

Oulai gitmiş 10 adam almışsın yerini dolduracak bir adam yok
Fazla ofansif mantığa oturmayan özellikle çift forvet ve ikisi de fuleli kadrolar
İcardi ile 10 kişi oynamamız gibi
Denge ve tamamlayıcısı
Yani kadro mühendisliği
Bunları es geçemezsin

Bu arada istifası bence kabul edilmeyebilir

Zimbaci haric hicbir hocayla basari sanslari yok eldeki papaz oyuncular varken

Hep söyledim Okan’ı sevin veya sevmeyin yıldızları idare etmek, sorun yaşamamak, verim alabilmek zordur. Okan Buruk’un en iyi yaptığı iş budur, Osimhen, Icardi, Sane, Mertens gibi adamları idare etmek zordur. En idare edemediği Zaha, Ziyech oldu, onda da o kadar gürültü patırdı çıkmadı. Tek sezonda Zaha’dan 10 gol 4 asist, Ziyech’ten 8 gol 4 asist gibi bir katkı da aldı.

Fatih Tekke, Okan Buruk’a takılmıştı. Görmüştür yıldızlı kadronun sonunu şimdş

Tekke’nin takımdan ümidi yok demek ki
Salah nereye düştüm diyordur şimdiden öenejerine takimat vermiştir

Gördüğüm kadarıyla iyi insan ama konuşmalarından mentali trabzonsporu kaldıracak veya yüksek baskıda kulakları kapayabilecek bir karakterde değil anlıyorum.Kafaya bir sürü şeyi takmış.Geçmiş olsun.

Basak macindan sonra, „ Tam Teknik direktör istifa ettirecek kadro“ demisti. 4-0 lik yenilgi yüzünden istifa ettigini sanmiyorum. Bol yildizli kadroyla ugrasamayagini bildigi icin birakti

Kendini icardi ile kiyasliyordu bir ara 🥶

Cultanahmet koftecisi acip , orda gelen musterilerle futbol falan konussa daha iyi

Maksimum capi bu zaten

Her eski futbolcu antrenor olacak diye bir kaide yok

Dört tane yediği akşam, kabul edilmeyeceğini bile bile istifa şovu yaparak eleştirilmekten kurtulmaya çalışıyor. Samimi ise kararının arkasında durur ama zannetmiyorum.

Geri
Üst Alt