Haber Trabzonspor, Bu Defa Fatih Tekke ile Yolları Ayırdı

Fatih Tekke gibi UEFA kupası kazanmış tecrübeli biri bile Okan Hocaya şaka ile karışık kadron zengin para var Galatasarayda diye söylenmişti.

Bu işlerin kolay olmadığını nasıl bilemez aklım almıyor

Fatih Tekke gibi UEFA kupası kazanmış tecrübeli biri bile Okan Hocaya şaka ile karışık kadron zengin para var Galatasarayda diye söylenmişti.

Bu işlerin kolay olmadığını nasıl bilemez aklım almıyor
Tipik Karadenizli boş konuşması ve boş özgüveni nerede görsem tanırım

Hayır sen istifa etmiyorsun ben kovuyorum...
Şaka bir yana aslında severdim Fatih Tekke'yi , çok büyük futbolcuydu. Geçen sene basın toplantısında Okan Hoca'ya söyledikleri , bizi yendikleri maçta Okan Hoca'yla tokalaşmadan once ellerini gökyüzüne kaldırması ( sözüm ona) ilahi adalet, kulübün maçtan sonra Şinanay çalması vs vs iyice irrite ettiler. Yaaa Allah büyük Fatih Bey. Daha durun siz Trabzonun başına gelecekleri görün daha bu ne...

İyi bir insan ama kötü bir teknik direktördü. Sosyal medya gazıyla övüldüğü için milletin ağzının suyu akıyordu.

Salah harici star oyuncusu yoktu TSnin buna rağmen Onuachu, Muçi, Onana gibi alt klasman oyunculara bile sözünü geçiremedi, planını uygulatamadı.

Hepimize ders olması lazım bu durumun. Teknik direktörlüğün en zor yanı oyuncu iletişimi, ve bu konuda Türkiyenin en iyisi Okan Buruk.

Tekke'nin 10 katı büyük yıldızları yönetiyor 4 yıldır.
Yahu tamamda biri Galatasraay birisi trabzon..
Oyuncu yönetmekten ziyade kadro kalitesi önemli olan.birde trabzon haddini bilmiyor.Bİizle falan kendini bir tutuyor.
Salah harici elle tutulur adamları yok.
Tüm türkiye yok trabzon bu sene en büyük aday falan yorumları oluyordu.Şaşkınlıkla dinliyordum..İişte türk futbolu bu.
Cacık olmaz türk futbolundan ve takımlarından..
Yıllık ücret konusunda Resmen katar olduk.
Klüplerin başımda zengin züppeler kendilerini tatmin ediyor.

2 hafta daha duraydi bizim maca yakin zamanda olsaydi keske

Bu adam odak noktasinda olmayi pek sevmiyor ve stres yapiyor galiba.

1000173394.webp

Geri
Üst Alt