Haber Trabzonspor, Bu Defa Fatih Tekke ile Yolları Ayırdı

Salah transferi ellerinde patladi bence, takimin ortalama bir maasi varkene salah gibi artik belki son transferini yapmis birine bu kadar yüklü maas verirsen diger oyuncularda heralde buna gizli gizli isyan eder, evet salah bir dünya yilidzi ama yasli bir yildiz. Misal bizde öyle degil, kimse cikip osimhen neden bu kadar para kazaniyor diyemez, cünkü adam kendini yirtiyor yas olarak da kimse birsey diyemiyecegi bir durumda. bence yok yanlis bir ise girdi TS burdan kimi getirirsen getir, adamin elinde yasli bir star ve digerleri olacak.

- Bu oyuncularla herkes şampiyon olur yeaaaaa

Okan hocanın yönettiği kadroyu idare edebilecek yönetebilecek FT dışında başka hiçbir yerli teknik adam bulunmuyor.

Salah vs 2-3 oyuncu geldi herif kontrolü kaybetti.

Bu arada hani şunu eklemek istedim, bu Okan hoca süper müthiş hoca demek değil. Bir sürü eksiği var. Ama bence futbolcular da eskisi gibi değil. Milyonlarca euro kazanıyorlar, her birinin milyonlarca takipçisi var. Düşünsene Galatasaray'da hani ilk 11 değilsin, yedeğin yedeğisin, TL bazında belki de hiçbirimizin kazanamayacağı parayı kazanıyorsun, meşhursun, nereye gitsen oo abim hoş geldin çekiyorlar, Instagram DM'ine girsen her gün en az 30 tane kadın yazıyordur vs.

Haliyle inanılmaz bir ego var bu oyuncularda. 20-30 sene önce bi yıldız oyuncunun sahip olduğu lükse sahip olman için bugün GS'de yedeğin yedeği olman yetiyor. Üstelik bu çocuklar genelde basketçiler, voleybolcular falan gibi de değiller yani bi gerçek var, futbolcu tayfa daha düşük IQ veya kültür seviyesinde oluyor genelde.

Böyle 20-25 kişilik bi ekibi idare edebilmek artık günümüzde herkesin harcı değil.

Zaman ilerledikçe ben hocalıkta "idareciliğin" ve "iletişim" becerisinin taktisyenlikten daha önemli hale geleceğini düşünüyorum. Gelmeye başladı da bence.

Geri
Üst Alt