Trabzonspor Bu Futbolla Şampiyonluk Yarışına Ortak Olur mu?

Olur. Hatta eğer hakemler ve federasyon, her maç Fenerbahçe'yi kayırmaya, yalan yanlış penaltılara devam etmek yerine adaletli davranırsa, 5 hafta sonra Fenerbahçe şampiyonluk yarışından kopar gider. Biz yine kötü futbolla ittire kaktıra da olsa hakkımızla aldık bu puanları. Sene başından beri bu herifler kaç penaltı kullandı ben sayısını unuttum.

Şampiyonluk yarışı Galatasaray-Beşiktaş-Trabzonspor arasında geçer. Şayet Prandelli ile devam etsek bu iki takımın yanında biz de olmazdık şampiyonluk yarışında ve ya Trabzonspor, ya da Beşiktaş göğüslerdi ipi.

Kadro kalitesi ve oyun anlayışlarına bakarsak bizden baya öndeler.Ama burası Türkiye sahadan çok algıyı ,psikolojiyi yöneten şanslı oluyor bizde bu konuda fena degiliz hani.Yoksa sahadaki oyuna kalsa bizden hiçbişey olmaz.

Ersun Yanal ve kadrosunu fazla abartildigini düsünüyorum.. iyi kadrolari var gerçi, o yüzden sampiyonluk yarisina ortak olabilirler, sampiyon olacaklarini düsünmüyorum

An itibarıyla 13 puan fark var liderle aralarında.İlk 4'e girebilirlerse başarı.Bursa daha şanslı 4.lük için.

Son düzenleme:
Küme düşme ihtimalleri şampiyon olma ihtimallerinden daha fazla.

Ersun iyice cokertti takimi

Halilhodzic varken daha basarililardi

Muhtemelen pisman olmuslardir yolladiklarina

Yabanci siniri kalkacagini bilselerdi kesin yollamazlardi

Tff herkese buyuk kazik atti

Tek karli cikan (alper haric) son 3 sezonda transfer yapmayan ve seneye takimini yabancilar ile genclestirmek l isteyen fenev

Geri
Üst Alt