Trabzonspor-Fenerbahce Altyapı Maçında Dövüş!

Welcome to Fenerbahce Terör Örgütü.

1 sene ara mi verilse acaba tum futbol faaliyetlerine , cigrindan cikacak gibi bir yerde sonunda

Bu tff olduğu sürece en sonunda birisi elini kana bulayacak. Bu iş ölüme doğru gidiyo
Kimse müdahale etmeyecek mi bu duruma merak içindeyim

Yeni Volkan Demirel'i yetiştirmişler büyük başarı

S... birbirinizi.. bundan sonra sağduyu kasan altdan alan susan şerefsizdir. Bu federasyonun ..... m insan milli takımdan soğur mu lan? Milli maç bile izleyesim gelmiyor bu şeref yoksunları yüzünden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ete para vermeyin birbirinizi yiyin, göte para vermeyin birbirinizi s.

Görüntülerde gördüğümüz gibi alt yapı eğitimi içler acısı. Daha tribünler ile uğraşmayacağını öğrenememiş profesyonel olmaya çalışıyor.

aksama fenerin puan kaybettigi mac sonunda kimin kime vurdugu belli olmadi ilginc bir kavga istiyoruz. lutfen bizi uzmeyin

Türk futbolunun kanseri bu fb nerde kavga, dövüş, şike, kara para olsun fb orda biter bunlar, Türk futbolu bugün bu haldeyse bu yavşaklar yüzündendir ve tabii bunları koruyanlar.

ben dun tinercilerin macini izlememistim simdi gordum. ankaragucunun net penaltisi verilmemis sonrasi gol olmus. birbirine es pozisyonda ankaragucunun attigi golden once faul var ki bencede faul. hemen var yakalamis. var hakemi baris simsek. var'in profesoru olan.

herifler istedikleri givi kullaniyorlar var sistemini

yani isine gelince var. isine gelmeyince yok.

Geri
Üst Alt