Trabzonspor - Fenerbahçe Kararı Ne Olmalıdır?

Simdi fenerliler burda mağduru oynamasın onlarda aynı dışkının başka bir rengi.

Ha ne olmalı sizce diye sormak saçma. Bu tff varken zaten hükmen dışında bir karar beklemek hayal olur

3-0 hukmen fener

3-0 baska ihtimal bile yok tartismaya degmez.

tapatalk

Hükmen fener almalı.

Hakları yani. Trabzon taraftarı çok salakça davrandı.

herşeye rağmen ben trabzona da suç buluyorum. yıllarca fb aynı olayları kadıköyde bize yaşattı ama sahadada bizi yendi. hep güçlü duruma geldi. tsporda sahada fbyi yenmeliydi maçtan sonrada ne yapacaklarsa yapacaklardı. ama sen sahada yenilirsen işte böyle haksız duruma düşersin. malesef şu bir gerçekki fb nin başındaki bu karaktersiz zatı hiç sevmesemde bu adam gerilimi yönetmeyi, gerilimden beslenmeyi iyi biliyor. trabzzonun başındaki ise bilmiyor. aradaki fark burdan kaynaklanıyor.

Konuyla alakası yok ama demekte fayda var.Galatasaray Kadıköy'de ilk yarıyı böyle 0-1 falan önde bitirecek olursa Kadıköy'de de aynısı,hatta daha kötüsü olur.

Aslinda devam etmeli.

Ama olaylar ayni olmasa da bizim mac emsal gosterilerek hükmene baglanir mac.

Bana kalirsa da devam etmesin zaten, her halikarda bu Ts Fener'e gol filan atamaz bu psikolojiyle.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse bana bizim bjk maçında yaşadığımız bir olayı gösteremez ki maç tatil edilmesin.

Lakin sahaya çok daha fazla yabancı madde atılmasına rağmen bırakın hükmen mağlübiyeti maç tatil edilmedi bile.

Kaldığı yerden tatafsız bir saha da seyirsiz olarak oynanmalı.

Konuyla alakası yok ama demekte fayda var.Galatasaray Kadıköy'de ilk yarıyı böyle 0-1 falan önde bitirecek olursa Kadıköy'de de aynısı,hatta daha kötüsü olur.

Şampiyonluk maçında gol atsaydık maç tamamlanmazdı, 1 gol için son ana kadar beklediler.

Yanarım yanarım da Trabzon bu saha kapatma cezasını Fener maçından önce alsaydı bu maçı alma ihtimali daha yüksekti, ona yanarım.

En az 3 belkide 5 maç saha kapatma verirler. Bundan sonra da yükselişe geçerler. Ama nafile...

Ha negatif bir ihtimalde yok değil; Futbolcular kaçışa da geçebilir Trabzondan... Haliyle de düşüş kaçınılmaz olur. Hemde öyle böyle bir düşüş olmaz.

Yani işin ortası yok; ya herru ya merru olurlar...

Trabzon taraftarı çok salak.. Bekle 80e kadar. Sonra yap ne yapacaksan! Belki takım oyunu alacak ya!

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Hükmen olur oynamaya değmez antep beşiktaş ve biz yeneriz bunları boşverin

3-0 hükmen olacak doğru karar o.

Trabzon taraftarını kutluyorum yaptıkları mallıktan ötürü, 12 maç 9 galibiyet adamlar kendi evlerinde böyle rahat olmamışlardır.

Geri
Üst Alt