Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Tescil Edildi!

trabzon benim için bitmiştir kardeş takım olarakta görmüyorum kimse kusura bakmasın eskiden sempatimiz vardı artık o da yok kendi elleriyle şampiyon yaptılar feneri allah belanızı versn

Biz salak gibi Rize maçına devam edelim o çakı atıldığı anda Fener gibi sahadan çıksak bir şey yok hükmen galiptik

trabzon takımmı dün maçlarını izledim hepsi amatör, topçu yok solbekleri orta sahaları filan kayserinin kadrosu bile bunlardan iyi abartmıyorum olcan onur bosingwa çıkar kümeye oynarlar

trabzon takımmı dün maçlarını izledim hepsi amatör, topçu yok solbekleri orta sahaları filan kayserinin kadrosu bile bunlardan iyi abartmıyorum olcan onur bosingwa çıkar kümeye oynarlar

tff varken niye maçları izliyoruz ki Trabzon ekmeğine yağ sürdü fenerin acayip provokatör volkan demirparmak

Zamanlama manidar...

Olması gereken karardı tabi çok daha önce olması gereken bir karardı. Bir ay olmuş sen kararı vermek için seçim sonrasını bekliyorsun. Böyle fedarasyon mu olur. Türkiye'nin gündemine göre mi verilecek kararlar . Siyasetin oyuncağı olmuş her taraf

Twitter / Fenerbahce : 10 Mart 2014 Pazartesi | ...

Sur rezillige bakın ya,bi de Melo'nun yaptıklarına laf ederler,az bile yapmıs Melo..

valla dostum trabzona az bile.böyle rezil takım yoktur dünyada.her sene fener gelsin derler fener gelir ya 3 yerler ya da maç tatil olur.giden geleni aratır derler ya sadri şu hacıosmandan kat kat iyi.sadri zamanında arada galip gelir en azından maç tamamlanırdı.hacıosman tam provakatör. o yüzden kinliyim trabzona.

Her sene fener trabzon deplesmaninda trabzon taraftarina 3 tane atiyor. Yazik

aferin trabzonlular kendi kendinizi yakmaya devam edin siz fenerin şampiyonlugunu ilan ettiği maçtır bu maç.

Son Dakika:

2010-2011 sezonundaki şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmemesine tepki olarak UEFA binasına yürüme kararı aldı.

DHA

:DD

adamlar bizim maci beklemis, eger yenilseydik bu mac tekrar edilirdi, ne diyeyim

bizim topcular utansin ruhsuzlar

Gundem degistirme hareketleri bunlar, eze eze yendik, tek ataklari yok kalemize, nasil hakemlerle, rakiplerlerle, dalaverelerle sampiyon olduklari'da ortaya çikinca hemen hukmen karari aldilar.. Maçi biz aldik kaç gundur pozitif tek haber yok ortada, medya sagolsun.

Geri
Üst Alt