Haber Trabzonspor: "Fenerbahçe ve evimizde oynayacağımız Galatasaray maçlarında Slavko Vincic'i istiyoruz"

Bu mallar o boktan oyuncularıyla yabancı hakem istiyorlar , sahaya girerler 20.dakikada.Bunların bu mal oyun yapısıyla bizim maçta yabancı hakemle penaltı yapmama ihtimali yok

ben açıklamayı olumlu buluyorum, hadi hacıosman göster bakalım adaletini

bjk ve ts maçlarındada yabancı hakem gelir birde son haftalardaki kümede kalma maçlarında yabancı hakem gelir.

Olmaz kardeşim bu hakem acurun sizde gidin kendinize bulun Hakem. Ayıp

Bu adam 0 0 odaklı geldi. Diğer maçları fransız ve Polonyalı yönetmeli

yav hakem vasattan bi tık üstteydi

ta bir cüneyt çakırdı resmen.

nesini beğendiler anlamıyorum.
Anlamsız olan şey dün jk başkanı çıkıyor hakemin nasıl yöneteceğini bilmeden bizim maçlara da bunu istiyoruz diyor ısrarla aynı hakemi diye, bugün maç biter bitmez ts de aynı hakemi istiyor

Yabancı istesinler de bunu niye bu kadar övdüler ki

e Vincic maçları halletsin

emekli olunca TFF yi de Vincic yönetsin ? bu nedir

Niye aynı hakem yönetsin? Ligin kaderini bir hakem mi belirlesin? Başka yabancı hakem yok mu? Süper ligi bir hakem mi yönetiyor? Saçmalamasınlar. Maçlarınıza isteyin yabancı hakem. Adamı zengin mi etmek istiyorusunuz?

The crying one ın odasına girdiği hakemi hala istiyorlar mı acaba

Ulan adam kötü maç yönetti. Zırt pırt durdurdu top oynatmadı beraberliğe bağladı

Fakat derbilerde yabancı hakem şu dakkadan sonra bizim lehimize olur Fb'nin de aleyhine

Olması gerek budur.
Beşiktaş şerefsizi de istemeli ama onlar FB maçı için talepte bulunmayıp bizim maç için isterler, böyle yavşakkkk bir camia.

Bjk hala istememiş ilginç. Abilerinin maçında yabancı verirler hasbel kader puan alırlar diye korkuyorlar galiba

Geri
Üst Alt