- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Fener'im 6. olup 3 eleme ile sezonu erken acmasi guzel olur bence.Seneye sadece lige odaklanmalarini istemiyorum itlerin
Doğru aslında Avrupa'da maç da alıyor bu kekolar puan kassınlar biraz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener'im 6. olup 3 eleme ile sezonu erken acmasi guzel olur bence.Seneye sadece lige odaklanmalarini istemiyorum itlerin
iyi point........ tabi ceza almazlarsa deilmi
rize yaparr bencesu rezil sezonda bile avrupaya gidecekler belkide
Fener'in 6. olup 3 eleme ile sezonu erken acmasi guzel olur bence.Seneye sadece lige odaklanmalarini istemiyorum itlerin
Fener cezasini 6. olup da UEFA'da cekmesin. CL gelirlerinden olarak ceksin cekecekse
Yaw ilk ön eleme turunda elenip yine lige dönerler.
Cl mi 10 yıl beklemek gerekiyor ona
Saygi duyarim fikrine ama katilmiyorum. Fenerbahce hak ettigi tahtina donecek ve 2. olacaktir yakin zamanda
2.olabilir de nasıl Cl yapıyor öyle ?
Eleme yapmiyor mu iste 2.
Geçemezler ki mümkün değil
E o zaman fenerin en az on senelik ceza almasi lazim2017'de en fazla 10 milyon euro zarar etmeleri gerekiyordu, 12 etmisler. 2 milyon euro transferdeki fazla zarardan men yiyecekler.
Olsun kaza kursunu falan gecmesinler. Kolaylasti elemeler
Kolay dediğin de psv , porto , kiev , club brugge , olympiakos falan var hiç yoktan 2 ya da 3 tane eleme oynanıyor ve şampiyon olmayanlardan sadece 2 takım katılıyor yani bu takımlar paso birbiriyle maç yapıyor.
Kolay iste yaw sen saymissin takimlari. Fener kaza bela eleyebilir yani