Haber Trabzonspor, George Gardi ile İş Birliği Yapma Kararı Aldı

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Trabzonspor, ünlü menajer George Gardi ile iş birliği yapma kararı aldı.​

Bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor, gelecek sezon için kolları sıvadı. Başkan Ertuğrul Doğan'ın transferler için ünlü menajer George Gardi ile iş birliği yapacağı öne sürüldü.

Daha önce Trabzonspor'a Marek Hamsik, Gervinho, Bruno Peres gibi isimleri kazandıran George Gardi, Türkiye Gazetesi'nin haberine göre yine bordo-mavililer için çalışacak.

Bu bağlamda George Gardi'nin Trabzonspor'a ilk olarak Leandro Paredes'i getirmek istediği iddia edildi.

George Gardi: Icardi'ye 5 takımdan teklif geldi, Galatasaray'ın ödediği  rakamın iki katını sundular

hemen şimdi yönetim istifa

Dursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun yapacağın işe dursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

Hem ts hemde bizle çalışabilir sıkıntı yok, fb ile çalışmasında.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belliydi bizim kerizlerin elinden başka bir türk takımının bu adamı kapacağı. Ben fb'nin kapmasından korkuyordum

Bu abi ne istiyo fazla menajerlik ücreti mi sd mü tek yetki mi ne

Bizim yönetimle bir türlü tam anlaşamama,muhabirlerin sürekli boklamasına neden olan durum ne

Bu abi ne istiyo fazla menajerlik ücreti mi sd mü tek yetki mi ne

Bizim yönetimle bir türlü tam anlaşamama,muhabirlerin sürekli boklamasına neden olan durum ne
Ben bu adamın bizden resmi bi görev istediğini düşünmüyorum.
Yönetimle anlaşamamasının sebebii de belli. Transferleri kimin yaptığını, oyuncuları kimin bulup sunduğunu tarafar da başkan da biliyor.
Bu adam devredeyken ne yöneticiler rant yapabiliyor ne de muhabirlere haber uçuyor. O yüzden sevmiyorlar.

Dursun biyikli yuzunden gardiyi kaptiracaksin bak futbol as yi gardiye ver siz beceremezsiniz

hatipoglunu onerisiyle gardi'nin tum ilisigi kesilmis.
sanilanin aksine hatipoglu transferde tum menajerlik islerini devir aliyor
kulupte komisyon ucretlerinin uzerine konmak isteyen bir cete var

Geri
Üst Alt