Trabzonspor ile Barışmalıyız

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Trabzonspor bu sene yeniden yapilanmaya gidecek ve kadrosunu büyük ölcüde yenileyecek. Biz de yeni gelen yönetim ile aramizi düzeltmeliyiz.

Bu anlamda 4 stoperinden 3'ünü gönderen Trabzonspor'a kadromuzdan Ahmet Calik'i önerebiliriz. Cüzi bir bonservis bedeli karsiliginda 24 yasinda yerli bir stopere sahip olabilirler. Mustafa Akbas'tan cok net daha iyi bir oyuncudur.

Sol bek pozisyonunda Filip Novak disinda oyuncusu bulunmayan Trabzonspor'a yilda 700 bin euro kazanan Lionel Carol'ü önerebiliriz. Sevilla, Fransa ve Galatasaray tecrübesi yasamis bir oyuncunun Trabzon'da sorun yasayacagini sanmiyorum, disiplinli ve karakterli bir oyuncudur.

Ayrica forvet bölgesinde Dame N'Doye ve Hugo Rodallega ile yollarini ayiran Trabzonspor'un mutlaka tecrübeli bir forvete ihtiyaci var. Bugün zaten Eren Derdiyok'a bir ilgilerinin oldugu haberlerde cikti. Bunu da düsünebiliriz. Bu transferin daha cok Burak Yilmaz'in gidip gitmemesine bagli oldugu konusuluyor gerci.

Sayet Burak Yilmaz ayrilmaz, Eren'i de almazlarsa eski oyuncularindan Selcuk Inan'i önerebiliriz. Kankasiyla her daim birlikte oynamak isteyen Selcuk da yuvasina dönmüs olur.

konuyu uğur güzel açtım sandım. yusuf yazıcıyı versınler barısalım

Gereksiz bir sey Galatasaray adina. Bizim Trabzonla kafamizi yoracak kadar isimiz olmaz.

Bu barışma değil bayağı çöplüğümüze çevirme teklifi olmuş oldu olacak Çamdal ile İşçan'ı da verelim :d

Patlican tadi veren bir konu.

aga bu barismak degil cidden dünyanın kazigini sokmuş oluruz ama ben beğendim bu düsünceyi

yansın bu hamsiler su veren itfaiyenin hortumunu ........
1- şikeli sezonda şampiyonluklarını tanıdık arenada pankart açıp karşıladık herifler evlerinde bize it gibi saldırdı küfür kavga kıyamet .
2- leş topçularını alıp zengin ettik onlar bizi düşman belledi
3- bize karşı daima düşmanca tavır takındılar
unutmayın o günleri.

Küsmüydük ki barışalım... Yoksa ben mi bişeyleri kaçırdım...
GS f5 lerin yolunu tıkamaya devam etiiği sürece TS ile aramızda problem olamaz.
Olanlarda her ailenin içinde yada yakın kankaların arasında olabilecek kıytırık nahoşluklardan ibarettirr..

Yusuf Yazıcı ve Abdulkadiri verisinler barışalım.

Küsmüydük ki barışalım... Yoksa ben mi bişeyleri kaçırdım...
GS f5 lerin yolunu tıkamaya devam etiiği sürece TS ile aramızda problem olamaz.
Olanlarda her ailenin içinde yada yakın kankaların arasında olabilecek kıytırık nahoşluklardan ibarettirr..
Altına imzamı çakıyorum üstat :tbr:

+tarık =yusuf +6 milyon euro
Bence on numara anlaşma olur

Geri
Üst Alt