Trabzonspor Kadıköy'e Füze Attı!

Evet de çoğu maç şikeli olunca emin olamıyorum. 82 de hakkaten yüksek bir barajdı. 83 ve 85 var herhalde son 20 yılda daha yüksek olarak.

Ts ikinci devrenin başında çok salak puanlar kaybetti hem de çoğu kendi evinde.O maçların birini biz kesin alırdık bence.Öyle de 84 puanı görürdük işte bence.Fb de bizle yarışsa ikinci devrede 49 toplayabilir miydi o da meçhul zaten.

Benim hatırladığım en trajik şampiyonluk kaybımız 2000-2001.30. haftada Fb'den 3 puan öndeyken şampiyonluğu vermiştik.Fb Antep'e karşı 0-3'ten 4-3 falan yapmıştı.Böyle kırılma anları hep Fb lehine olmuştu.Onun üstünü hiç hatırlamıyorum şampiyonluk kaybı olarak.Fb-Bjk'nin çok sayarız ama.

Ts ikinci devrenin başında çok salak puanlar kaybetti hem de çoğu kendi evinde.O maçların birini biz kesin alırdık bence.Öyle de 84 puanı görürdük işte bence.Fb de bizle yarışsa ikinci devrede 49 toplayabilir miydi o da meçhul zaten.

Benim hatırladığım en trajik şampiyonluk kaybımız 2000-2001.30. haftada Fb'den 3 puan öndeyken şampiyonluğu vermiştik.Fb Antep'e karşı 0-3'ten 4-3 falan yapmıştı.Böyle kırılma anları hep Fb lehine olmuştu.Onun üstünü hiç hatırlamıyorum şampiyonluk kaybı olarak.Fb-Bjk'nin çok sayarız ama.
Ankaragücü maçı ve Ersun Yanal unutulmamalı.

Ankaragücü maçı ve Ersun Yanal unutulmamalı.

Okan ve Emre B. de aynı şekilde.Hasan Şaş dışında gerçi o gün isyan eden pek kimse yoktu da sahada.

Hagi ve Taffarel'in vedası biraz buruk olmuştu ben ona da yanıyorum o sezon için.Birinin 3. birinin 5. şampiyonluğu olacaktı.

Oyyyyyyy, of of of of..açıklamaya bak, aman aman aman..
Mr. Vizyon ne dicek acaba..
Bi mısır patlatayim..

ispanya'dan göç eden yahudilerin soyundandır bunlar. ülkeyi terk etmek zorunda kalan yahudi-ermeni ve rumların malına çökerek zengin edilmiş bir ailedir bunlar.
Sefaradlar İspanya'dan gelmiş. Aşkenazi de olabilirler. Mesele Yahudi olmalarından ziyade siyonist olmaları. Gerçek yahudilerde israil devleti kurmak dinlerinde caiz değildi. Siyonistler bir takım oyunlarla Yahudileri kudüse göç ettirip israili kurdular.

İyi oldu iyi bu sene bize karşı birlikteydiler. Kadiköyde gergin bir bjk fb derbiside olursa tamamdır hepsi birbirine girer..

ohhhh yiyin birbirinizi ibneler

Aslında trabzonu seviyordum ama son zamanlarda onlar da bizi çekemeyen tayfaya ayak uydurup hakkımızda sallıyorlardı. Artık onlara da gıcık oluyorum
Ts sevilir mi ya sporla alakalı olanların hepsi salak hepsi embesil.
FB daha sempatik camia

Bekonun diğer yakası Bernar Nahum ile ilişkilerini okursan fikir sahibi olursun.

1920li yıllarda malum ülke nüfusu 10 milyon falandı, o dönem savaş sonrası varlıklı ailelerin ülkelere dağıtıldığı söylenir ve Koç ailesinin de bunlardan biri olduğu iddia ediliyordu ama Murat Bardakçı bunu reddediyor. Ülkerle ilgili de Kırım kökenli ve Yahudi bağlantılı oldukları iddiası vardı keza.

Bilderberg toplantıları var mesela düzenli katılım gösteren tek Türk ailesi Koç ailesi.
Doğru zaten..koç ailesi tek değil 5 aile turkiyede zenginleştirildi

Geri
Üst Alt