Trabzonspor, Kevin Constant, Musa Nizam ve Carl Medjani'yi KAP'a Bildirdi!

Onur kötü kaleci degil ama oldugundan fazla abartiliyor. Her topa fantastik atlayislar yaptigi icin sanki zor toplari tutmus gibi geliyor. Üstüne gelen toplarda bile 2m havaya sicriyor. Bu sevdasi yüzünden bir gün öyle bir sansiz sekilde yere düsecek ki bir yeri kiralacak falan diye korkuyorum.

Abartiyorsun diyebilirsin ama bi dikkat etmeni tavsiye ederim bu sezon. Gercekten cok yapiyor bu hareketleri.

Eksigi fazlasi vardir muhakkak ben orasinda değilim. Benim anlatmak istedigim yabanci sinirlamasinda öyle yada böyle kalbur üstü bir yerli kalecin varken bu avantaji defansi 4 yabanci ile doldurarak ortadan kaldırıyorsun. Gerçi Constant orta saha oynacak filan deniliyor ama bilemedim.

★★★》☆

Toplama takımla zor bu işler. Oyuncuları hocaya; hoca oyunculara ve hepsi takım olup lige alışana kadar ligin en az yarısı biter. Bir de Trabzon'da öyle depresif bir ortam var ki taraftarsız maç yapsalar oyuncular daha rahat kafayla oynar. Öyle bir baskı kuruyorlar ki rakip değil kendi oyuncuları geriliyor.

O kadar transfer yapıp hala esas alınması gereken mevkiye oyuncu almamaları da ayrıca tuhaf bir durum.

Adamlar 10 kişiyi alacaklar bu gidişte . Ama çok yabancı alıyorlar nasıl olacak bilmiyorum yoksa ben mi yanlış biliyorm

Bunlarin hocası simdiden böyleyse 2-3 kotu sonuca ben oynamiyorum deyip çekip gider.

★★★》☆

fena kadro olmadılar ha cıddıye alınacak takım oldular olcanı da eklesen su kadroya senol gunesı de td yapsan sampıyonluga oynarlar

Constant benim bildiğim fena bir sol bek değil. Ligin kaliteli sol beklerinden olabilir. Oyun görüşüde bir sol bek için gayet iyi.

Oha constant filan ts çoştu

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer politikaları bizim rijkarrad ve skibbeli dönemde yaptığımız elano,keita,baros,kewelllı transfer politikamıza benziyor.O kadroda çok klastı ama orta sahadaki ayhan,sarp,barış gibi adamlar yüzünden hep yetersiz kaldı.Trabzonsporda cardozo dışında hep defansif yönden kullandı yabancı hakkını.Bu şekilde orta saha full yerli olacak neredeyse ki o da facia getirir bana göre.

Constant defans oynamaz buyuk ihtimal ortasahaya aldilar guzel ve alternatifli bi kadro ama Halilodzic kafayi siyirmis durumda o kadar transfer uzerine bi o kadar daha yaptiracan da onlar takima alisacakta ,takim kimyasi kurulacata cok isi var Trabzonun olasi kotu baslangicta hemen ceketi alir gider hoca.Ben olsam boyle pamuk ipligiyle bagli bi hoca yerine hemen baskasini getiririm kadro fena degil.

-----------------------------Onur---------------------

Bosingwa---Medjani----Aykut--------Ishak

---------------------Bourceaunu-----------

--------------Ozer--------------Constant-------

---Serdar------------------------------Yusuf---

---------------------Cardozo--------------

UEFA bunları da uyarmış ve ceza kesmemiş miydi finansal fair-play için ? Tünelin sonu karanlık olabilir,hele ki bir de başarısız olurlarsa. C.L.,sponsorluk vb. gelirlerde de çok önde değiller yani...

Transfer yapmalari normal,oyuncu satisindan para kazandilar.

Geri
Üst Alt