Trabzonspor Kulübü, Son 3 Ayda Yapılan Bütün Ödemeleri Açıkladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
DiaEReqXUAEmAjA.jpg

Ozer Hurmaci, Bosingwa falan yasiyor mu ?

Cavanda'nin parasini bile yeni odemisler daha :ROFLMAO:

Ozer Hurmaci, Bosingwa falan yasiyor mu ?

Cavanda'nin parasini bile yeni odemisler daha :ROFLMAO:
3 sene önce gönderdikleri garibim Bourceanu bile parasini anca alabilmis. Rezillik yav. Bizdeki tabloyu merak ettim ben bir de. 3-5 senedir alacagi olan oyuncu veya kulüp vardir kesin.

cardozoyu aldıklarında dolar 3 liraydı şimdi 4.85

Dehşet para saçmışlar en kısa zamanda kümede görmek dileğiyle.

Bizim yönetim yine insafli davraniyor aciklamiyor

Sen Anadolu takimisin ama Istanbul takimi gibi davranirsan sonun böyle olur iste.

Gram üzülmüyorum bunlara, hatta son senelerdeki bize karsi aldiklari tavirlarindan dolayi daha da beter olurlar insallah.

Dün bugün bir kaç takım kepenkleri indirdi. Hadi inşallah, neden olmasın.

twitter da bazı hamsiler muharrem usta bu kadar borç yapmış olamaz ağaoğlu oyuncu satmasına rağmen nasıl kulüp zarar ediyor v.s diyorlar. Kur artışı ve faizle o borç olmazmış iddialarına göre ağaoğlu paraları bardağa koyup içmiş.

Umarım bir gün kepenkleri kapamak için kapanış maçını fener ile yapar sınız. Son bir kez tadına bakın öyle gidin.

Nasil ki bizde aysal ve dursun denen Seref yoksunu insanlar kulubu batirmak icin ugrastilar,bunlari da haciosmanoglu ve muharrem ayni duruma getirdi

Nasil ki bizde aysal ve dursun denen Seref yoksunu insanlar kulubu batirmak icin ugrastilar,bunlari da haciosmanoglu ve muharrem ayni duruma getirdi
Aynen ve dahası Ahmet Ağaoğlu çok doğru bir şey yapıyor ahan da durum bu diyor...Biz de farklı mı sanki durum? Hele fener :)

Geri
Üst Alt