Trabzonspor Maç Önü Tanışma Etkinliği | SAAT 17.00'DE ARENA ÖNÜNDEYİZ!

Bir dahakine veteranlar olarak olaya el koyalım güzel eğlenceli bir etkinlik düzenleyelim @Keramettin TANRIVERDİ

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aradaki sinif farkini nasil dengeleyecegiz doktorum
Kıyafet protokolüme herkes özen gösterirse bir sınıf farkı yaşanacağını sanmıyorum

1522654664117.webp

yeni bir konu başlayıp ön talep toplayalım admirim.

katılıma göre yemek yemeye gideriz herkese hitap eden bir yerde.Ben künefe ısmarlarım , evvel de çay keyfi yaparız .hava güzel olursa tarabya falan da yapabiliriz.Ek Araba olursa tabii ..

noldu simdi yaw bulusamadı mı bunca adam bir yerde :D

katılıma göre yemek yemeye gideriz herkese hitap eden bir yerde.Ben künefe ısmarlarım , evvel de çay keyfi yaparız .hava güzel olursa tarabya falan da yapabiliriz.Ek Araba olursa tabii ..
Künefe ha?

Ne güzel yaptı bazı arkadaşlar geliyorum diyip gelmeyin bizde işimizi bakalım ona göre.

Başakşehir maçına da gelmeyi düşünüyorum ama Beşiktaş maçının kaçarı yok geleceğim inşallah, Trabzon maçta 50 bini geçeriz diye tahmin ediyordum ama 46 bin küsürde kalmışız, yine de sezon boyunca evimizde 50 bin küsüre oynadığımız fener maçı sonrası en çok seyirci alan 2. maç olmuş. Asıl sezon seyirci rekorunu Beşiktaş maçıyla kırarız bence o maçtan önce başakşehirden 3, beşiktaştan da 2 puan önde olursak en kötü beraberlik bize yeter şampiyonluk için.

Basaksehir macina 2 arkadas ile geliyorum.

Basaksehir macinda herkes ayni tribunde olsa komik olur haha

Basaksehir macina 2 arkadas ile geliyorum.

Basaksehir macinda herkes ayni tribunde olsa komik olur haha

Dunku organizayonsuzlugum ve yalniz kalmisligim canimi sıksada degerlendirilmesi gereken bir fikir gibi duruyor.

Bi sonraki buluşmayi berata kaynamak için @keramettin önderliğinde düzenleyeceğiz. Katılımın yüksek olacağından şüphemiz yok.

GSCimbom Mobile App

Dunku organizayonsuzlugum ve yalniz kalmisligim canimi sıksada degerlendirilmesi gereken bir fikir gibi duruyor.
bu kadar değerli biri olduğumu bilmiyordum kardo ama hidayet kaçta geldi yav

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt