Trabzonspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Cavandayı gecen hafta otobusten atmamısmıydı hodjamız

Garry yi bosver Ahmet niye oynamiyor yahu. Elimizde stoper yok ve biz tek stoper ile maca cikiyoruz. Hem de agrilari olan ve muhtemelen igneler ile oynayan Semih ile ( hafta ici cikan haberlere göre konusuyorum).
Stoper kıtlığında elindekilerden birini de yedek bırakması enteresan tabi.valla ben cavandaya takıldım.dizilişi çok önemsemiyorum her türlü gol yiyoruz.

tapa
a
l
k

Eldeki mal bu kardeşim istediğin kadar harmanla ne değişir balta ched ahmet olsa daha mı iyi olacak? En çok eleştirilen sabri balta yok işte.. ne yapacak bu adam cavan da nın beyni yok da sabri de mi var semih kötü de ched uçuyor mu? Allah utandırmasın bize desteklemek düşer koyalım şu hamsilere karıştıralım şu ligi ben rızanın puan alacağını düşünüyorum..

Kadroyu görünce izlemekte tereddüt ettiğim maç ne güzel mutlu huzurlu haftasonu geçiriyordum nereden çıktı bu maç

Bu maçı kazanıp bjk puan kaybederse yarışa ortak oluyoruz nasıl lig bu lan

lines, cavanda, carole, tolga, semih. tek başına bile maç alabilecek beş oyuncu!! aynı anda sahada. bugün tarihi bir gün yaşıyoruz, mutlaka izleyin, birdaha göremezsiniz. Allah yardımcımız olsun.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defans hatti gercekten ilginc olmus ama alacagiz bu maci

Cavanda için tamam devam maçı. Olası kötü bir performansla bir daha kadroya giremez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hani hocamız cavandayı kovmuştu senin bu takımda yerin yok demişti yalan dolanmıymış

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcay'ın müthiş sol ayağıynan vurmasını engellersek şansımız var.

Alnitak Alnilam Mintaka

Totemim tutucak iy1-0 ts ms 1-2 gs skor beyler gorursunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bikere de yanıl be GSC :/

Geri
Üst Alt