GSCimbom
GSC Haber Trabzonspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu
Alper Altun

GSC HaberTrabzonspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
105
Okunma
1,9K
Sayfa
5/6
Gurme gs'liler daha en başında yunus batrakov'u keser diyordu zaten
Sırf sane'yi oyunda tutabilmek adına ,yunus gerçek mevkisinde oynamıyor .İnşallah bu diziliş faydalı olur ama batrakov girdiğinde yemek çok daha lezzetli oluyor .Bunu görememek gurmesizliktir.İnşallah Sane mükemmel oynar.Top kaybetmeden , ustrupluca.

Benim anladığım kanatlardan hızlı geçiş ile hücum yapacağımız... bakalım sane hepimize bir cevap verebilecek mi? Pek sanmıyorum ama görmeden de önden yorum yapmayacağım... Ben de herkes gibi düşünüyorum... ama barış ın geçen haftaki sağ kanat performansı bile daha iyi bir seçim olurdu bence... tabi ki batrakov ortada yunus ve leao kanatlarda olsaydı daha çok isterdim... bir bildiği var ise sahada göreceğiz...

1789835265184.webp
1789835289655.webp

Sırf sane'yi oyunda tutabilmek adına ,yunus gerçek mevkisinde oynamıyor .İnşallah bu diziliş faydalı olur ama batrakov girdiğinde yemek çok daha lezzetli oluyor .Bunu görememek gurmesizliktir.İnşallah Sane mükemmel oynar.Top kaybetmeden , ustrupluca.
Doğru veya yanlışı söylemiyorum. Batrakov alındığı an yunus keser demişti birçok kişi çünkü okan hoca hazır oyuncuyu seçer her zaman. Genç oyuncuyla uğraşmaz

Doğru veya yanlışı söylemiyorum. Batrakov alındığı an yunus keser demişti birçok kişi çünkü okan hoca hazır oyuncuyu seçer her zaman. Genç oyuncuyla uğraşmaz
Yunus şuanda en çok basan oyuncumuz .Aslında mevkisi sağ kanat safkan.Fakat Sane incinmesin diye ,yunusu kesemeyeceği için mecbur bu yolu seçiyor.Batrakov da benche çakılıyor yanlış.Yendiğimiz sürece sorun yok ama geçen hafta batrakov girer girmez şekil değişti hatırla.Hakkaniyet oynamasından yana.Bakalım 45.dakika göreceğiz.

Bir de böyle deneyelim, Sane de biraz kıpırdasın artık bu maç

Bizim eski kadroda değişiklikleri yaptık mı takım harakiriye, oyun pinpona dönüyordu, paslaşma, oyun tutma falan olmuyor skoru da tutamıyorsuk
Şimdi Bayrakpv Lesley bu anlamda daha iyi, en azından değişiklikler sonrası maç pinpona dönmez

Yunus şuanda en çok basan oyuncumuz .Aslında mevkisi sağ kanat safkan.Fakat Sane incinmesin diye ,yunusu kesemeyeceği için mecbur bu yolu seçiyor.Batrakov da benche çakılıyor yanlış.Yendiğimiz sürece sorun yok ama geçen hafta batrakov girer girmez şekil değişti hatırla.Hakkaniyet oynamasından yana.Bakalım 45.dakika göreceğiz.
Büyük maç olduğu için batrakovu baskıyı kaldırmaz diye tercihini yunstan yana kullanmış olabilir. Batrakov sporting maçında silik kalmıştı zorlu maç olduğu için

Deniz de 3. Forvet olur demişti herkes ama 11 de görüldüğü üzere... antitez sunayım dedim...
Deniz 3.forvet olur diyenler saçmalamış, barışı santrafor oynatmak zaten akıl işi değil. Bunun pek bir anti tezlik durumu yok. Deniz 3.forvet olacak saçmalığını bazı yorumcu ve muhabirler saldı ortalığa

Büyük maç olduğu için batrakovu baskıyı kaldırmaz diye tercihini yunstan yana kullanmış olabilir. Batrakov sporting maçında silik kalmıştı zorlu maç olduğu için
BAtrakovu tercih etmemesinin en büyük nedeni , orta saha baskısının düşük olması.Sara da kaçak güreşiyor .Yunus en azından basıyor diye ilk yarı böyle başlamayı tercih etmiştir.
Sane inşallah bugün saçma sapan top kaybı yapmasın yoksa ortasahanın güdüklüğü kabak gibi ortaya çıkar.Ortasahada lemina olsa belki BAtrakovu daha rahat oyuna sokabilir.

BAtrakovu tercih etmemesinin en büyük nedeni , orta saha baskısının düşük olması.Sara da kaçak güreşiyor .Yunus en azından basıyor diye ilk yarı böyle başlamayı tercih etmiştir.
Sane inşallah bugün saçma sapan top kaybı yapmasın yoksa ortasahanın güdüklüğü kabak gibi ortaya çıkar.Ortasahada lemina olsa belki BAtrakovu daha rahat oyuna sokabilir.
Batrakov iyi kumaş ama üst düzey maç tecrübesi yok denecek kadar az. Okan hocanın futbolculara bakış açısını biliyoruz, genelde her anlamda daha hazır oyuncuyu seçer. O yüzden yunusu batrakovun önünde görmesi sürpriz değil. Doğru mu yanlış mı orası ayrı tartışma konusu

Dün akşam yazdığım kadro. Barış her maç çok kötü idi bu sezon; hatalarının yanı sıra hiçbir şey de vaat etmiyordu, biraz kafasını toplasın. Batrakov da tam uyum sağlamış değil henüz.

Batrakov iyi kumaş ama üst düzey maç tecrübesi yok denecek kadar az. Okan hocanın futbolculara bakış açısını biliyoruz, genelde her anlamda daha hazır oyuncuyu seçer. O yüzden yunusu batrakovun önünde görmesi sürpriz değil. Doğru mu yanlış mı orası ayrı tartışma konusu
Vallaha iyi kumaşı atacaksın sahaya ,korkmadan,bıkmadan ,usanmadan .Başka türlü nasıl tecrübe edinecek.Karşıyım.

Bence bu Yunus-Batrakov tercihi değil
Bence 2. yarı değişiklik yaptığında kafası kesik tavuk gibi ne yaptığımız belli olmayan hale düşmeyelim diye Batrakov’u 2. yarı düşünüyor
Geçen seneki benim büyük eleştirilerimden biri buydu mesela

Vallaha iyi kumaşı atacaksın sahaya ,korkmadan,bıkmadan ,usanmadan .Başka türlü nasıl tecrübe edinecek.Karşıyım.
Orası tartışılır. Puan kaybetme kredisi sıfır olan büyük takımlarda sahaya korkmadan atacaksın işi biraz zor, hele gs'de çok daha zor. Okan hocayı da kısmen anlayabiliyorum

Orası tartışılır. Puan kaybetme kredisi sıfır olan büyük takımlarda sahaya korkmadan atacaksın işi biraz zor, hele gs'de çok daha zor. Okan hocayı da kısmen anlayabiliyorum
Sara Saneyi oynatıyor isen herkesi oynatabilirsin. En büyük risk onları oynatmak. Sara 8 numara için böyle konuşuyorum.Çünkü savunması sıfır.

Geri