Trabzonspor Maçı İlk 11'imiz!

Bu yorum doğru bak
O Tolunay’ın eline çaycıyı vermem bırak topçuyu vermeyi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Top oynamadan devre arası geri gelecek haberleri çıkar. Ben olsm türkiye yerine gider yunanistandan bir kulübe alın oynatın beleş derdim oraya da beleş buraya da beleş. Adamlar utanır da oynatırdı en azından.

Transferin son günü 30 tane adam alacak kulübe oyuncu gönderilmez. Oynama garantisi isteyip samsuna gönderselermiş, başkanları o kadar istedi herifi.

Yalnız Kerem ve Barış kanatları harbiden hepimizi yordu, bol top kayıplı, rakibin içinden geçme denemeleri izlerken zorluyor. Ama eldeki malzeme şu anlık bu. Eylül'ün ortası hatta belki Ekim'e kadar bir düzen tutturmamız ve rahat maç izlememiz zor. Artık herkes anlamıştır bunu.

Bir de Barış için 4-2-3-1 kanadında oynatmak da ayrıca zorlayıcı. 4-3-3 kanat forveti veya 4-4-2'nin yardımcı forveti olarak ve hamle oyuncusu olarak müthiş bir adam. Arasan bulamazsın daha iyisini. Şu an çocuğu biraz heba ediyoruz mecburiyetten, kötü oynadığı zaman harcamamak lazım. Güvenelim, kadro oturunca dağıtacağız herkesi. Oturması çok zaman almasın yeter ki.

Yedeklerde gidisat olumsuz olursa degistirecek yarim adam var o da Bakambu

İlk 11'i doğru buldum kadromuz bu yani şimdilik yapacak bir şey yok

Daha bu takıma Ziyech girecek

Koz olarak Bakambu ilk sırada

Benim anlamadigim biz haric diger takimlarin yeni transferleri oynuor hemen bizimkilerde hazir olan yok ilginc. Gecen seneden farkli 1 kisi var ilk 11 de
Bu yangın zaha nın sakatlığına neden oldu işte.
Zahayı normalde 20 dk oynatacaktı avrupa maçında 50 dk oynayınca zorlama meydana geldi.

Başka takımlardan bize ne biz fiziken hazır adamlar alamadık fit olmadan oynatmıyor hoca.neden bu kadar eski yeni takıntısı var bizde garip.2 hafta sonra herkes yüzde 90 hazır olur oynarlar.

SM-A546E cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fred’i alacaktık Fener aldı.
Rashica’yı alacaktık beşiktaş aldı.

Bizim aldıklarımız hazır çıkmadı..

Geçmiş olsun umudum yok.

olmazzzzzzzzzzzzz

Daha şimdiden böyle karamsarlık hakimse olası bir puan kaybında maç sonu ruh sağlığınız için forumdan uzak durmanızı tavsiye ederim

Geri
Üst Alt