- 30 Temmuz 2009
- 12.451
- 6.724
- 1.993
Hele ki farklı bir skorla mağlubiyet alınırsa taraftar olarak tepkimizi daha net ve belirgin biçimde ortaya koymamız gerekmektedir. Çünkü görünen o ki, gidişat gidişat değil. Takımın 11 ine demir atması gereken adamlar sahada olmazken, nerede bir gereksiz varsa sahaya sürülüyor. Yekta, zerre alakası olmayan bir mevki olan sol açıkta başlatılıyor. Böyle bir tavrın izahı yok. Sezon başından beri her maç 11 i görür görmez sonucu biliyoruz ama sözümüz geçmiyor bazılarına.
Bunu bir provokasyon olarak yazmıyorum zaten öyle bir gücüm de yok. Ama artık daha sert tepkiler ortaya koymamız lazım eğer bu maçtan da farklı mağlubiyet alınırsa. Bu stadı top yekün terk etmek ve maçlara gelinmemesi için örgütlenme oluşturmak olabilir, sert istifa çağrıları olabilir vesaire bilmiyorum.
Ama artık taraftarın konuşma vakti geldi de geçiyor.
Bunu bir provokasyon olarak yazmıyorum zaten öyle bir gücüm de yok. Ama artık daha sert tepkiler ortaya koymamız lazım eğer bu maçtan da farklı mağlubiyet alınırsa. Bu stadı top yekün terk etmek ve maçlara gelinmemesi için örgütlenme oluşturmak olabilir, sert istifa çağrıları olabilir vesaire bilmiyorum.
Ama artık taraftarın konuşma vakti geldi de geçiyor.
oğuz.