Üye Görüşü Trabzonspor Maçı Kaybedilirse...

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri
Hele ki farklı bir skorla mağlubiyet alınırsa taraftar olarak tepkimizi daha net ve belirgin biçimde ortaya koymamız gerekmektedir. Çünkü görünen o ki, gidişat gidişat değil. Takımın 11 ine demir atması gereken adamlar sahada olmazken, nerede bir gereksiz varsa sahaya sürülüyor. Yekta, zerre alakası olmayan bir mevki olan sol açıkta başlatılıyor. Böyle bir tavrın izahı yok. Sezon başından beri her maç 11 i görür görmez sonucu biliyoruz ama sözümüz geçmiyor bazılarına.

Bunu bir provokasyon olarak yazmıyorum zaten öyle bir gücüm de yok. Ama artık daha sert tepkiler ortaya koymamız lazım eğer bu maçtan da farklı mağlubiyet alınırsa. Bu stadı top yekün terk etmek ve maçlara gelinmemesi için örgütlenme oluşturmak olabilir, sert istifa çağrıları olabilir vesaire bilmiyorum.

Ama artık taraftarın konuşma vakti geldi de geçiyor.

Defolup gidecekse eğer farklı mağlubiyete bile razıyım. Yeter ki bu defolup gitsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Defolup gidecekse eğer farklı mağlubiyete bile razıyım. Yeter ki bu futbol cahili defolup gitsin.

Gideceğini bilsem üst üste 5 maç 8 er gol yemeye de razıyım. Hatta bu yıl Fenerbahçe'nin şampiyon olmasına da razıyım. Her türlü vaziyete razıyım. Artık şu adama tahammülüm yok. Görmeye bile katlanamıyorum. Başıma ağrılar giriyor, beynim uyuşuyor.

Ben kazanmamizi istemiyorum. En kisa zaman da kurtulmaliyiz bundan. Fenerbahce Kocaman'in son senesi ne yasadiysa, resmen onu yasiyoruz suan da. Bunun onune gececek, futbol sorumlusu ve hocaya dur diyecek bir baskan da yok zaten ortada.

Gidisat cok kotu, daha da kotu olan bazi taraftarlarin daha olayin farkinda olmamasi.

4 farklı ve güzel bir futbolla galip gelirsek peki?
peşin hükümlü ve kesin yargılı olmamak gerekir..yekta da emre ç. da hakkını verecektir formanın..

4 farklı ve güzel bir futbolla galip gelirsek peki?
peşin hükümlü ve kesin yargılı olmamak gerekir..yekta da emre ç. da hakkını verecektir formanın..

Yekta'dan sol açık bölgesinde formanın hakkını vermesini bekleyemezsin. Bu futbolun mantığına hakaret sayılır. Yekta istediği kadar iyi niyetli olsun ve çabalasın, yine de sol açıkta fayda sağlayamaz. Bu sözüm takımın bir numaralı adamı olan Sneijder için de geçerli. Herkes kendi mevkisinde oynamalıdır. Günümüz futbolunda hele kanat oyuncuları hızlı olmaya mecbur. Buna uygun tek adamın da Bruma. Oynatmıyorsan eğer, suç Yekta da değil zaten Prandelli dedir.

Geri
Üst Alt