Trabzonspor Maçının 11'i Belli Oldu

İlk 11'de 3 yabancı var ve Sneijder yedeklerde mi? Ben yanlış görüyorum herhalde gerçek olamaz bu.

sana verilen 5 yabancı hakkının 3 'Ünü kullanmanın mantığı ne be
pardon mantık dedim..
Yektanın yerine bruma emrenin yerine sneijderi koymak çok mu zor prandelllllliiii...

Sneijder neden yok ? Bu adamı devre arası gönderecekler.. Allah belanızı versin..

rezalet 11 sözün bittiği yer her geçen gün daha kötü kadro nasıl çıkarılır onun dersini veriyor brumayı al neyse ne dedim size dzemaili sakatlandı diye sevinmeyin yektayı sol açık oynatır demedimmi ?

Ne güzel Koray,Olcan ve Emre'yi ilk 11'e koyup doğru işler yapmışsın.Sneijder'i kesip ne diye içine ediyorsun güzelim 11'in?

sneijder niye yedekte ? yektanin yerine oynaya bilirdi bence.

Sneijder sistemi bozuyor, ayrica etrafindaki Oyuncularin verimi azaltiyor ve son olarak kosmuyor..defansa yardim etmiyor.

Hafta ici birde GS ve Türk Futbolunu kücük düsüren aciklamalar yapmisdi.

Yerinde bi Hamle Prandelli den. Otorite kaybolmamasi lazim T.D.'in.

Yekta yerine, Bruma olabilirdi.Sneijder kadroda olmalıydı.

Sneijder siz bir onbirin icine sokayim. Lan sadece 3 yabanci ile oynuyoruz. Yerliler sanki süpersonik ya. Deliricegim herhalde. Allahtan biraz sonra dügüne gidecegim maca bakamayacagim.

Kafayi yedirecek bu salak Italyan bize vallah.

Şeref diye bir kavram var aslında insanlar için
.

Benim çözemedigim 2 forvette degiliz. Sneijder niye oynamiyor. Mantigim şu anda error veriyor. Sövsen olmuyor sövmesen gönül razi degil. ne diyecegimi bilmiyorum. Sneijder gol atar maçi alir diye düşündü galiba apo bey ve prandelli.

Pradelli piyon yönetim Sneijder'i afaroz ediyor şerefsizler.Yoksa Yekta'nın yapıp Sneijder'in yapamadığı ne rezilllll heriffffffffffff.Ulan bir tane oyuncumuz var onunda izletmiyor şerefsizz köpekler.

Abdürrahim başımıza bela olacak.. 8 aylık geldiler zaten durumumuz kötüydü daha da kötü yapacak.. Nefret ediyorum bu yönetimlerden..

Geri
Üst Alt