Trabzonspor Maçının 11'i Belli Oldu

Sneijder'e kim art niyet besliyorsa,onu satmayı düşünüyorsa EN ADİ ŞEREFSİZ, ONUN BUNUN ÇOCUĞUDUR.

Burak ve Selçuk'tan vazgeçmediği sürece sahaya sürdüğü kadro benim için bir anlam ifade etmiyor.

Ultahainler tepki koymazsa adam değiildir

Sniejder' in yedek bırakılma olayı nedir. Bir sebebi var mı? Yoksa sebepsiz mi?

GT-I9300 Tapatalk

Lan bu adam Yektayı kanat oynatmak yerine en azından Brumayı almayı bilemiyor mu ? Dalga mı geçiyor yeter lan artık yeter iyi bi tepki koysun şu taraftar defolup gitsin laaaan yeteeeeeeerrrrrr

Sneijder sistemi bozuyor, ayrica etrafindaki Oyuncularin verimi azaltiyor ve son olarak kosmuyor..defansa yardim etmiyor.

Hafta ici birde GS ve Türk Futbolunu kücük düsüren aciklamalar yapmisdi.

Yerinde bi Hamle Prandelli den. Otorite kaybolmamasi lazim T.D.'in.

disiplin konusuysa durum bir sey diyemem ciddiden bende.
ama perfomans anlamdaysa... hollandanin maclarini izledim sneijderi. muthisdi yani.

1- Sneijder niye yok ?
2- Yekta 11'e girecek kadar yetenekli, Bruma 11'e giremeyecek kadar yeteneksiz mi ?
3- Yabancı kısıtlaması diye yakınıyorsunuz peki sahaya neden 3 yabancıyla çıkıyorsunuz ?

Takimin acik ara en iyi oyuncu oynatilmiyor. Buna ne denir ha?? Ihanet degilmidir bu? Ulan italyan sana da yerli cetesine de acayip sövüyorum su an. Yekta sol acik. Vay be. Bruma da otursun demi cünkü tembel ya. Hastir lan.

bu köstebek kim acaba.. tahminim; bu yeni tercüman ola bilirmi prandelinin ?!

köstebek tipi var cocukda :D

Lan bu adam Yektayı kanat oynatmak yerine en azından Brumayı almayı bilemiyor mu ? Dalga mı geçiyor yeter lan artık yeter iyi bi tepki koysun şu taraftar defolup gitsin laaaan yeteeeeeeerrrrrr

Yekta'nın kanatta oynayacağını sanmıyorum. Yine klasik bir 4-3-2-1 dizilişiyle çıkarız sahaya. Solda Emre, sağda Olcan, ortasaha Selçuk, Melo, Yekta.

Sneijderi yedek birak, Yektayi oynat noluyoz burda.

Hakan sol bek, Telles yok, 3 yabanci ile basliyoruz...sanki türk oyuncularimiz cok iyi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizim taraftar da saf'in onde gideni, olayi buraya kadar getiren statta tepki gostermeyen taraftar.

Burakta, Prandelli de sizlere mustehak.

İkidir CL maçları öncesi Sneijder'i yedek bırakıyor. Kondisyonunun yetmeyeceğinden, yorulacağından, sakatlık geçirebileceğinden mi şüpheleniyor yoksa bir art niyet mi var bunu çözebilmiş değilim. Bruma mevzusunu ise hiç çözebilmiş değilim.

Hayir ama anlamiyorum biri bana aciklasin, madem 3 yabanci ile basliyorsun, neden Tellesi koymuyorsun sol beke? Hakan ne lan?

Trabzonun kalecisi Fatih iyi degil. Şutlarla avlanabilir ama gel gör en iyi şutörümüz 11 de oynamiyor. Bu yönetime tribün agzina geleni söylemeli. Sneijder'i usandirip gönderiyorlar. Geç olmadan görse bari bizim taraftar.

Yekta yerine Emre'yi sola çek Sneijder'i koy ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt