GSC Haber Trabzonspor Maçının Hakemi Belli Oldu!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
hakem2.jpg

Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi belli oldu.

Detaylar GSC Portal'da...

3 puan garanti :melek:

iyi hakem, temiz maç olur, aksilik olmazsa (defans hataları gibi) biz alırız

Portal'daki haberde Mustafa İlker Coşkun'un yazıyor. O " 'un " fazladan olmuş ;)

2-1'lik Erciyes maçının da hakemiymiş.

22 Kasım Cumartesi günü TT Arena’da saat 19.00’da başlayacak Galatasaray Trabzonspor maçını Mustafa İlker Coşkun’un yönetecek.

;)

Amacına uygun bir hakem. Maç berabere bitirilmek üzere planlandı.
Trabzonspor da Galatasaray da galip gelmemesi isteniyor.
Şu hengamede kargaşada ne Galatasaray'ı galip getirip zirve ortağı yapmak isteyecekler ne de Trabzonu galip getirip yukarıya çıkaracaklar.
Beraberlik onlar için en uygun sonuç...

Hakeme gelince; Bu amaç için biçilmiş kaftan. Zaten gündemde ve gözde bir hakem değil. Hata bile yapsa "Tecrübesizlik" masalıyla ortam uyutulacak.
Hata derken ben son yıllarda şaibeli maçlarda hata olduğunu düşünmüyorum. Kasıt olduğunu düşünüyorum.
Hata varsa da kasıt için şartlanmış bir hakemin yani talimatları yerine getirmeye şartlanmış bir hakemin belki o zaman hata yapabileceğini düşünüyorum.
Yani gayet güzel bir maç yönetirken gerçek anlamda bir hata yapmak değil anlatmak istediğim.
Adam zaten şartlı çıkmış maça. Talimatı almış. Kafa orada. "Aman talimatı yerine getireyimin" derdinde. O kafayla ancak belki hata yapabilir. Yani ona hata denir ancak.

Dediğim gibi şu günlerde Feneri zirveye tek başına taşıyıp camiaya moral aşılamak lazım !!! Eh 1 milyon üye olayı da var. Hem yeni CB nıda mutlu olsun.
Volkan'a tepki veya baskı vs gibi durumlarda ortadan kalksın.

Ha . Belki bunlar benim bunca olandan sonra fazlaca yaptığım Hüsnü Kuruntumdan ibaret.
Ama samimiyetimle sormak isterim; Hangisine daha çok şaşırırsınız?
Kasıtlı ve yukarıda bahsettiğim gibi maniplasyonlu bir maça mı? Yoksa aksine tertemiz bir maça mı?

Futbolu bu hale getirenler utansın.

Son olarak milli maçtaki Volkan olayının bu maçta da oluşmaması en büyük dileğim.
Son bir faraziyemide paylaşmadan yapamayacağım.

Dediğim gibi Volkan vukuatının birkez daha tekrarlanması birilerinin en büyük dileği. Bu sayede Volkan aklanacak "Bakın gördünüz mü Galatasaray bunu hep yapıyor" imajı çıkmış olacak.
İnşallah taraftarlarımız bu tuzağa düşmez. Taraftarların içine kışkırtıcılar bile yerleştirilebilir. Dediğim gibi bizi böyle paranoyak yapanlar utansın.

Yav her hakem atanmasina bir sey buluyosunuz sizde

Geri
Üst Alt