Trabzonspor Maçının Hakemi Belli Oldu

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
1675414202280.webp

Pazar günü oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçını Halil Umut Meler yönetecek.

• Sivasspor-Beşiktaş: Zorbay Küçük
• Fenerbahçe-Konyaspor: Atilla Karaoğlan

MHK, Adana Demirspor - Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık'a 23. haftada görev vermedi.

En güvenilir hakem gözüyle baktıkları adamı bile kaç maçtır cezalandırıyorlar

Cezadan dönen Atilla Karakartal'ı fenerin maçına vermişler. :asd: Konya zaten berbat durumda ama %1 bile şansı kalmamış, geçmiş olsun.

Fener maçında kendisi bizi bayağı bi doğramıştı. 3-0 gömdük diye çok konuşulmadı ama ben herhangi bir hakemin herhangi bir derbide bu kadar taraflı maç yönettiğini uzun süre görmemiştim. Fenerliler bile kabul etmişti bu durumu yani o derece. Şimdi bu maça atanıyor Allah yardımcımız olsun.

İç sahada dikkat edilmesi gereken bir hakem.

Deplasman takımları için totem niteliği taşır.

Şu konjonktürde iyi bir isim ama bize karşı hatalı düdük çaldığı da olmuştu.

Meler fener lehine bir derbi yönetti ama bundan başka derbi stresini kaldıracak hakem yok şu an. Onun yerine kim atansa daha berbat işler olabilir. Bu da TFF ve MHK'nin acziyeti.

Başka güvendikleri hakem yok sezon sonuna kadar bütün derbiler bu herifte belli oldu.

Ülkenin en iyi hakemi cüneytin fıratın yokluğunda yükselmek istemesi ve buna en yakın aday olması sebebiyle eyyam işlerinden uzak durduğunu durmaya çalıştığını düşünüyorum insan olarak da çok efendi bir duruşu var.Uzun yıllar sonra alıınan Kadıköy galibiyetinin hakemi olması sebebiyle ayrı sempati beslerim.

Halil Umut denen arkadaşın arkası çok kalktı yeni cüneyt gibi şuan bariz hata yapacağını sanmıyorum ama belli olmaz.

HUM ve AP azılı Galatasaray düşmanları. Eyyam yapmaz umarım

Geri
Üst Alt