Trabzonspor Mehmet Ekici'yi Borsaya Bildirdi

Léo Güney

Ulubatlı Souness
Popular_MehmetEkici_header1.jpg

Cardozo, Belkalem, Medjani, Musa Nizam, İshak Doğan, Fatih Atik ve Sefa Yılmaz gibi isimleri renklerine bağlayan Bordo-Mavililer, 10 numara pozisyonu için ise 3 sezondur Bundesliga’da Werder Bremen forması giyen Mehmet Ekici’yle görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor'un yakın zamanda Werder Bremen'in gurbetçi futbolcusu Mehmet Ekici'yi açıklayacağı belirtiliyor. 24 yaşındaki genç futbolcunun Trabzonspor forması giymeye sıcak baktığı iddia edilirken, bordo mavili yönetimin bu transferi bedelsiz gerçekleştirmek istediği ancak Werder Bremen'in 1 milyon Euro bonservis bedeli istediği belirtildi. Mehmet Ekici transferini bu hafta içinde sonlandırmak isteyen Trabzonspor yönetiminin, Alman kulübünden Ekici'yi bonservis bedeli olmadan katmak istediği bu yüzden de transferin geciktiği aktarıldı.

Haber 10

hahahaha rezil transferlere devam ediyor trabzonspor, constant ve ekici nedir hadasd

W.B. Teknik direktörü oyuncu istemediğini söylemişti galiba , yakın zamanlarda ,

alırlarsa hayırlı olsun .

Bizdeki cogu oyuncudan iyi. Fena bir transfer degil.

sonra anlat kac kere sen constanti ve ekiciyi izledin

evet güzel cevap, ama burdisso bu konu ile ne alakasi var onu acikla bana sayin bal

sonra anlat kac kere sen constanti ve ekiciyi izledin

Ekiciyi izledim hem milli takımda hem de Bremende.

Ekici tekniği iyi, ama fizik olarak çok iyi değil fakat.Ama ayağına top yakışıyor.

Süper lig için konuşursak, çok iyi transferler.İngiltere liginde değiliz sonuçta.İş yaparlar illaki.

Ekiciyi izledim hem milli takımda hem de Bremende.

Ekici tekniği iyi, ama fizik olarak çok iyi değil fakat.Ama ayağına top yakışıyor.

Süper lig için konuşursak, çok iyi transferler.İngiltere liginde değiliz sonuçta.İş yaparlar illaki.

Ooo okay, superstar ekici

ama burdisso bu konu ile ne alakasi var anlatsana bana

Ekici Süper lig şartlarında güzel isler yapar. Trabzonspor icin cok iyi transfer. Trabzon sampiyon falan olamaz, ilk 2'de cok zor ama Trabzon gecen sezonki takımın bayagı üzerine cıktı. En azından güzel futbol oynarlar ve Trabzon deplasmanları biz dahil her takım icin artık kabus olur gibi,

Biz gecen sezonki eksikliklerimizi giderebildik mi ? Hala daha Burak'ın ayagına bakacak bir Galatasaray var.

Mehmet Ekici trabzonsporun çok işine yarar. Oynayacağı bolgede trabzonspor un tek eksik bolgesiydi. Şimdi trabzonspor transferi bitirir bu sezon bu kadar yeter.

Werder bremende tutturamadı ama transfer olmadan önce ciddi potansiyel görülen bir futbolcuydu.

Alman alt yapısı ve ülkemizdeki yabancı sınırı sebebiyle gayet mantıklı bir transfer.

Bize transfer olsa sneijderin 1 numaralı yedeği olur.

Ekici herturlu is yapar hele bu kontenjanin oldugu yerde gunes gibi parlar.Fiziken cok iyi degil sakatlik filan durumlarini atlatirsa teknigiyle,oyun akliyla cok katki saglar hakkaden zeki bi oyuncu Turk futbolcusunda bu ozellik pek yok.

Valla ben Mehmet Ekici Galatasaray'a gelsin isterdim rezil transfer diyorlar fakat geçen sene sakattı bu sebepten birşey yapmadı teknik olarak Türkiye'deki çoğu oyuncu ile yarışır orta saha alternatiflerimizede bakılırsa bonservis , alacağı para ve türk statüsünde olması gayet olağan bir oyuncu.

Geri
Üst Alt