Haber Trabzonspor, Mohamed Salah'ı Alıyor

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Hasan Tüncel: "Bir süredir Muhammed Salah gündemi vardı. Her ne kadar Trabzonspor yönetimi bu iddiaları yalanlasa da resmi teklif Muhammed Salah'a ve menajerine gönderildi. Edindiğimiz bilgilere göre bu teklifin 17 milyon avroya kadar ulaştığı bilgisi bizde mevcut."

61Saat

Ligde maclarda belli sure is yapar ama forma az satiyor, kombine az satiyor vs vs diyen bir yonetimden epey anlamsiz seviye bir harcama aslinda bence.

Maksatlari bu satislari arttirmak olabilir tabi boyle transferle ama enteresan geldi acikcasi bu hamle.

TS ŞAMPİYON MAALESEF.

Ruslan Malinovskyi de transfer ettiler. Zamanında da böyle Hamsik, Visca gibi kaşar oyuncuları transfer edip şampiyon olmuşlardı. Salah zor bence ama olur da transfer edelerse şampiyonluk yarışında yer alırlar. Zaten çok iyi bir santraforları var. Geçen seneye göre güçlendiler bence.

Ruslan Malinovskyi de transfer ettiler. Zamanında da böyle Hamsik, Visca gibi kaşar oyuncuları transfer edip şampiyon olmuşlardı. Salah zor bence ama olur da transfer edelerse şampiyonluk yarışında yer alırlar. Zaten çok iyi bir santraforları var. Geçen seneye göre güçlendiler bence.

Millet önüne gelen oyuncuyu gömmekten kafayı yemiş.

10 numarada oynayan bir Salah’ın tek bacağı bu ligde çok iş yapar. Yapacak da zaten.

Salah’ın oyun zekası tekniği vs o kadar yüksek ki, Mertens’i 10’a katlar. Osimhen Salah ikilisini görmek çok isterdim

18 yaşında ne idüğü belirsiz topçular övülüp Salah gömülüyor.

Millet önüne gelen oyuncuyu gömmekten kafayı yemiş.

10 numarada oynayan bir Salah’ın tek bacağı bu ligde çok iş yapar. Yapacak da zaten.
Salah geçen sezon kulübüyle çok ciddi sorunlar yaşadı. Akabinde de mental olarak düştü, formu giderek geriledi. Buna rağmen sezonu Liverpool'da 12 gol, 10 asistle tamamladı. Adamın ölüsü bile Liverpool'da 12 gol, 10 asist yaptıysa, Türkiye'de hayli hayli iş yapar. Bu lig'de Nwakaeme hala yürüyerek adam geçip gol atıyor. Düşünün..

Salah geçen sezon kulübüyle çok ciddi sorunlar yaşadı. Akabinde de mental olarak düştü, formu giderek geriledi. Buna rağmen sezonu Liverpool'da 12 gol, 10 asistle tamamladı. Adamın ölüsü bile Liverpool'da 12 gol, 10 asist yaptıysa, Türkiye'de hayli hayli iş yapar. Bu lig'de Nwakaeme hala yürüyerek adam geçip gol atıyor. Düşünün..

İnsanların gerçeklik algısı kayboldu ve sırf Osimhen transferi yüzünden.

Beşiktaş’ın Trossard ve olursa TS’nin Salah hamlelerini bizim yapmamız gerekiyordu bence.

Göz göre göre şu 2 topçuyu kaçırdık kaçırıyoruz

Cemaat uçmaz hesabı, biz Brandt vs beğenmeyip istemeyecek seviyede bir kulüp değiliz. Bernardo Silva’ya çöp çekecek seviyede değiliz.

Ruiz ismi çıkınca yok bize uymaz vs diyenler vardı. Gueye gibi hayvan gibi yükselişte bi orta sahayı parayı verip almadık. Yeterli değil herhalde

Aynen abi aynen

İnsanların gerçeklik algısı kayboldu ve sırf Osimhen transferi yüzünden.

Beşiktaş’ın Trossard ve olursa TS’nin Salah hamlelerini bizim yapmamız gerekiyordu bence.

Göz göre göre şu 2 topçuyu kaçırdık kaçırıyoruz

Cemaat uçmaz hesabı, biz Brandt vs beğenmeyip istemeyecek seviyede bir kulüp değiliz. Bernardo Silva’ya çöp çekecek seviyede değiliz.

Ruiz ismi çıkınca yok bize uymaz vs diyenler vardı. Gueye gibi hayvan gibi yükselişte bi orta sahayı parayı verip almadık. Yeterli değil herhalde

Aynen abi aynen
Yazdıklarının çoğuna katılmakla birlikte, her ne kadar Salah'ı çok beğensem de konuşulan 16-17 milyon gibi maaşlarla transfer edilmesini doğru bulmazdım. Bunlar uçuk rakamlar. Ligde kazandığımız paralar ortada, ŞL'de maksimum gidebileceğimiz yer çeyrek final. Hal böyleyken kadroda 10 milyon euro ve üzeri maaş alan 2-3 futbolcuya yer veremezsin. Osimhen istisnai bir durum. Genç yaşta ve prime döneminde geldi. Ama 34 yaşındaki bir futbolcuya Salah bile olsa, 16-17 milyon verilmesini doğru bulmuyorum. Düne kadar açlıktan ağzı kokan TS bunu nasıl ödeyecek bilmiyorum ama bir şekilde hallederlerse şampiyonluk yarışında yer alırlar.

O cocuğu atalanta da oynadığı dönem bile bu tam bir trabzonspor topçusu diyordum tip olarakta kendilerine uygun transfer yapıyor adamlar inanılmaz, eleman yürüyen trabzonspor

1785651087269.webp

Yazdıklarının çoğuna katılmakla birlikte, her ne kadar Salah'ı çok beğensem de konuşulan 16-17 milyon gibi maaşlarla transfer edilmesini doğru bulmazdım. Bunlar uçuk rakamlar. Ligde kazandığımız paralar ortada, ŞL'de maksimum gidebileceğimiz yer çeyrek final. Hal böyleyken kadroda 10 milyon euro ve üzeri maaş alan 2-3 futbolcuya yer veremezsin. Osimhen istisnai bir durum. Genç yaşta ve prime döneminde geldi. Ama 34 yaşındaki bir futbolcuya Salah bile olsa, 16-17 milyon verilmesini doğru bulmuyorum. Düne kadar açlıktan ağzı kokan TS bunu nasıl ödeyecek bilmiyorum ama bir şekilde hallederlerse şampiyonluk yarışında yer alırlar.

Tabii ki, o yüzden Salah hamlesi dedim, yani adamı belki 10-12 bandına biz getirebilirdik? Salah ikonik bir topçu, sırf benim gibi binlerce insan en az 3-4 formasını alırdı. Salahbox vs saymıyorum. Yoksa bu maliyetlere getirelim demem tabii ama düşünmemek veya konuşmamış olmak bile çok garip geliyor bana

Çok iyi hamleler yapıyorlardı batırmaları iyi oldu.

Net iyi 1 transfer.Ts'de ki genç oyuncu sayısı fazla onlara katkı sağlayabilir.Tek sıkıntısı ilden erken sıkılırsa olur bence yav 😀

Geri
Üst Alt