Haber Trabzonspor, Mohamed Salah'ı Alıyor

öyle parayla falan messi cıkmaz dostum burda yanılıyorsun

ts ise iyi oyuncu sattı bu paralarıda boşa harcayacaklar rezillik salah transferi
Türkiyede messi etkisi yaratır en azından. Altyapıya 50 milyon yatırmak demek championship takımı alacak parayı gömmek demek.
Ayrıca barcelona her sene o kadar para harcamıyordur koca la masiaya topçu çıksın diye.

Trabzonspor'un da yaptığı mantıklı ki 2 senede çok yüksek maaş verecek ama Augusto, Uğurcan, Oulai totalde 80 m euro satış yaptılar Chibuike'yi de satarlarsa 110 m euro olacak.

Yine gençlere yatırım yaptılar 1 tane araya Salah gibi adam atıp onların performansını yukarı çekebilirler 1 yıldızın etrafında 10 tane potansiyel adam olur. Bizim Morutan, Cicaldau gibileri alıp 1 tane baba almamıştık takımda o eksiklik çok net hissedilmişti.

Salah ile genç oyunculardan daha fazla alırsan zaten geçen seneden güzel satış CV'in var üstüne gelecek senede çok rahat 25-30'a adam okutursun.
+ tribüne taraftar çekmek biraz da

Ts geçen sezon derbilerde anca dolduruyordu diğer maçlarda boştu. Bizle puan farkı artınca stad zaten bomboştu salah en azındna biraz taraftar çeker diye düşünüyor olabilirler

+ tribüne taraftar çekmek biraz da

Ts geçen sezon derbilerde anca dolduruyordu diğer maçlarda boştu. Bizle puan farkı artınca stad zaten bomboştu salah en azındna biraz taraftar çeker diye düşünüyor olabilirler
Tribün gelirleride çok kötüydü forma satışlarıda baya düşüktü heyecan iyidir doğru yolda gidiyorlar şimdi hem tribün hem formada da baya atılım yaparlar Salah'ın en azından maaşını bununla karşılayabilirler o da free'ye denk gelir.

bunlar akıllı ve legal iş yapıyolardı, baktılar fb-bjk limitin, şerefin anasını belledi bunlar da kafayı sıyırdı. bizim başkan da aziz'e kanıp pantolonu indirdi. bu kafayla sonu kulübe zorla yamamaya çalıştığı aziz fan club'ın admini adnan polat gibi olacak.

bizimkiler şampiyonluğu saldı gibi tsnin olması iyi olur
Bu sene ts sampiyon olsun sene biz onların topcusu alır biz sampiyon oluruz

1785681880721.webp

Ne saçmalığı tam Trabzon gibi genç topçu dolu takımın , papaz topçusu yok denecek kadar az takıma cuk diye oturacak topçudur Salah

Trabzon eğer biz düşersek bu hamle ile BJK ve FB nin önüne yazarım eğer takımı salaha göre kurgulayacaklarsa.

Bastonlu Mwakamenin coştuğu takımı Salah uçurur

Adamın menajeri Beşiktaş'la Sevr Anlaşması imzalamak istemiş resmen. Söylenenler doğruysa ben hayatımda bu kadar saçma talepler duymadım. Beşiktaş'tan bunları istediyse eğer Trabzon'dan ne istedi acaba merak ediyorum.

ben sevdim eller aldı

Salah milli takımda bitik değildi ligte mutlaka is yapar ama eskisi gibi tempo beklememek lazim ve osimhen ayarı maaşlar kulüp batirir

50 m bonservis, 12 m maaşla Leao alınsın diye yırtınanların Salah' a 17 m maaş verilmesine kurulması da ayrı tutarsızlık. Adamlar tek bir oyuncuya veriyor bunu, ortalama maaş baremi zaten düşük; bizde Osimhen, Sane ve daha gelecekler var.

Geri
Üst Alt