Trabzonspor Olağanüstü Seçim Kararı Aldı

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
Trabzonspor Kulübü, olağanüstü seçimli kongre kararı aldı.

Trabzonspor'da kongrenin Nisan ayı içinde yapılması bekleniyor. Mevcut yönetimin tekrar aday olması beklenmiyor. (DHA)

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
SON DAKİKA: Trabzonspor yönetimi olağanüstü kongre kararı aldı.Muharrem Usta'nın aday olup olmayacağı henüz kesin değil.

Beter olsun, son darbeyi de arenada vuralım ağlamaya başlasınlar kupamız diye.

Trabzonspor'da olağanüstü seçim kararının alınmasının ardından gözler yeni başkan adaylarına çevrildi. Erken seçim öncesinde ise eski başkanlardan Faruk Özay'a aday olması konusunda baskı yapılıyor.(FutbolArena)

Trabzonspor'da Başkan adaylığı için baskı yapılan bir diğer isim eski TFF yöneticisi Yaşar Aşçıoğlu.(FutbolArena)

Bjkye yatarak misyonlarını tamamladılar tabi. Haysiyetsizler.

Efsane geri dönsün

0414B7A2-37D5-4FA7-AC36-6988AEA4A163-1631-000000D1D0FD482E.webp

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trabzonspor'da Nisan ayında gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda seçilecek olan yeni yönetim, 8 ay görev yapabilecek. Çünkü bordo-mavililerde tüzük gereği Aralık ayında olağan seçimli genel kurul gerçekleştirilecek. (Fotomaç)
.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun Özbek boşta diye biliyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beter olmalarını dililiyorum. Umarım küme düştükleri günleri görürüz.

Muharrem usta bunlara fazlaydı, vizyonlu bir adama benziyordu. Şimdi mafya kılıklı bir adam gelip bu borçla kulübü amtöre kadar taşır umarım.

Ne tesadüf ki; onca rezillige rağmen istifa etmeyen yonetim, Karagalara karşı son görevini yerine getirdikten sonraya denk getirmiş

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Son düzenleme:
Muharrem Usta, Trabzonspor başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. "Kendi dönemimde koyduğum parayı da istemiyorum." (A Spor)

Dusunsenize Trabzon'un oyuncularina maaslarini Burak Yuilmaz oduyormus. Daha dogrusu Burak Cin'de kazandigi parayla simdi Trabzon'a bakiyor.

Belhandayı satarsak abdülkadir yada yusufu alalım şunlardan. Batıklar zaten mecbur verecekler.

Geri
Üst Alt