- 23 Aralık 2008
- 59.889
- 57.374
- 4.858
doruk çakma hesabımı kapattın değil mi?
kapattım ama meydandaki hesabını silmek yerine banlamışlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doruk çakma hesabımı kapattın değil mi?
nereden benim hesabım oluyor ya sen açmışın neyse banlanma sebebi ne? ne oldu sizin operasyon başlığa yazmıyorsunuz???kapattım ama meydandaki hesabını silmek yerine banlamışlar
Benim de böyle bir yorumum vardı sanırım, ki o zamanlar Onurun ahlaklı biri olduğunu düşünüyordum büyük bir hata etmişim. 2012 falan olmalı.O dönem Muslera satılmalı, onur alınmalı şeklinde konular vardı yabancı sınırı olduğu için.
Trabzonspor tarihi basligi actim icini sanli tarihimize ait fotolar ile doldurmustum. 3. Gun sonunda banlamisnereden benim hesabım oluyor ya sen açmışın neyse banlanma sebebi ne? ne oldu sizin operasyon başlığa yazmıyorsunuz???
anladılar galatasaraylı olduğunu yaniTrabzonspor tarihi basligi actim icini sanli tarihimize ait fotolar ile doldurmustum. 3. Gun sonunda banlamis![]()
Ben de yazamıyorum bir sıkınıtı var galiba sitedeTrabzonspor tarihi basligi actim icini sanli tarihimize ait fotolar ile doldurmustum. 3. Gun sonunda banlamis![]()
Forum tirt cikinca benim sevkim kirildi. Online uyesi bol bir yer olsa keyifli olurdu.anladılar galatasaraylı olduğunu yanipeki diğer çete?
Hangisi süzergazi mi?Forum tirt cikinca benim sevkim kirildi. Online uyesi bol bir yer olsa keyifli olurdu.
trabzonspor ilk sampiyonluk fotosu diye fatih terimin genclik fotosunu attim. Admin paylasimin icin tesekkur ederiz devam et dedi..
Seviyeyi hayal et
Haa oda olabilir. Nickin ustunu cizmemislerBen de yazamıyorum bir sıkınıtı var galiba sitede
Sezon basinda Ünal Karaman "Trabzon'da dogmak veya Trabzonspor alt yapisinda forma giymek Trabzonspor'un a takiminda forma giymek icin yeterli degildir" demisti. Resmen tüm cetecileri gönderdiler. Burak satildi, Zeki Yavru ve Mustafa Akbas yillardir su takimda kendine yer buluyordu, fesih gerceklestirdiler. Keza mahalle kabadayisi Onur da gitti son olarak. Alt yapidan cikan Semih Karadeniz ve ciban basi Olcay Sahan'i da kampa götürmemisler. Alternatif olarak dursun bile demiyorlar, hemen yolluyorlar bu zehirleri.1.5 yıllık maaşından kurtulmuş Ağaoğlu Başkan bravo 2019a kadar olan borcun da (3.5 milyon euro), 0.5 milyon eurosunu peşin ödeyip 3 milyonunu da vadeye yaymış...
Tebrikler...
Trabzon forumlarından bu dediklerini yazdık diye atıldık üstatSezon basinda Ünal Karaman "Trabzon'da dogmak veya Trabzonspor alt yapisinda forma giymek Trabzonspor'un a takiminda forma giymek icin yeterli degildir" demisti. Resmen tüm cetecileri gönderdiler. Burak satildi, Zeki Yavru ve Mustafa Akbas yillardir su takimda kendine yer buluyordu, fesih gerceklestirdiler. Keza mahalle kabadayisi Onur da gitti son olarak. Alt yapidan cikan Semih Karadeniz ve ciban basi Olcay Sahan'i da kampa götürmemisler. Alternatif olarak dursun bile demiyorlar, hemen yolluyorlar bu zehirleri.