Trabzonspor, Onur Kıvrak’ın Sözleşmesini Feshetti!

Futbolu bırakıyor sen de bursa gibi bir takıma gidebilir diyorsun gerçeklerden kopuk yaşama onur trabzon camiasına çöreklenme üzerine yaşamını kurmuş şey etseler başka takıma gitmez... Bu da burada kalsın ben demiştim diyeceğim :) oldu mu iki lafı felç ettik mi hğrmetler...

Sen inanıyormusun Futbolu bırakacagını 31 yasında hemde bir kalecinin. Bırakmaz.

İddiayı kazandım bırakacak dedim bıraktı neredesiniz :) gelin ben size ısmarlayayım...

Hayret bu sefer linc edilmemissin bu konuda herhalde.

Sen de üstat diğer başlıklarda tahminlerin çıkmayınca takiyeator diyen renktaşsın değil mi :) ne oldu Ağaoğlu out Koç in idi :) Tam tersi çıktı üzülme reis fm dışındaki futbola odaklanırsan sıkıntı kalmaz hürmetler...

kafadan sakatsin bunu yazdigina gore
koc lehine tek msjim yoktur
evet agaoglu konusunda genel olarak hakli ciktin ama sana kalsa sosayi pereirayi da gondermesi lazimdi o zaman bu kadar puan alamazlar ve sen de boyle otemezdin buyuk ihtimalle

kafadan sakatsin bunu yazdigina gore
koc lehine tek msjim yoktur
evet agaoglu konusunda genel olarak hakli ciktin ama sana kalsa sosayi pereirayi da gondermesi lazimdi o zaman bu kadar puan alamazlar ve sen de boyle otemezdin buyuk ihtimalle
pereirayı yazmadım ama kalan herkes gitti kucka da gidince bir olcay kaldı. Neden yazdığıma gelince arkadan baya bir sallamış ayıp etmişsin yine de isim vermedim hedonist diye bulaşınca hatırlatayım dedim üstat hemen kızma sakat makat :)

pereirayı yazmadım ama kalan herkes gitti kucka da gidince bir olcay kaldı. Neden yazdığıma gelince arkadan baya bir sallamış ayıp etmişsin yine de isim vermedim hedonist diye bulaşınca hatırlatayım dedim üstat hemen kızma sakat makat :)

koc lafini geri al
iftira suctur bildigin uzre

koc lafini geri al
iftira suctur bildigin uzre
sen neler yazmışın suç demiyoruz :) Bu arada onur da futbolu bırakmış :) Onur selçuk gibiler bir üst düzey yeniçeridirler bunlar kaz gelecek yerden tavuk esirgemezler amaçları camiaları ele geçirmek musallat olmaktır.

Arda-burak gibiler şeyinin keyfinde 2-3 kuruşa alınıp satılabilecek düşük seviye yeniçerilerdir...

sen neler yazmışın suç demiyoruz :) Bu arada onur da futbolu bırakmış :) Onur selçuk gibiler bir üst düzey yeniçeridirler bunlar kaz gelecek yerden tavuk esirgemezler amaçları camiaları ele geçirmek musallat olmaktır.

Arda-burak gibiler şeyinin keyfinde 2-3 kuruşa alınıp satılabilecek düşük seviye yeniçerilerdir...

ewt

evet kısa her manaya çekilebilecek hem cool gösteren hem sarkastik hem de hata yaptığı belli olmayan, akmaz kokmaz, susuz sabunsuz postlarına döndüğüne göre her şey tekrardan normalleşti ben de hürmetler edeyim de tam olsun... hayırlı akşamlar hayri bey...

evet kısa her manaya çekilebilecek hem cool gösteren hem sarkastik hem de hata yaptığı belli olmayan, akmaz kokmaz, susuz sabunsuz postlarına döndüğüne göre her şey tekrardan normalleşti ben de hürmetler edeyim de tam olsun... hayırlı akşamlar hayri bey...

ne diyeyim ki
yok ya selcuk yeniceri degil diyeyim de 10 satir msj yazayim diye mi bekliyorsun
tamam dedim iste ne diyem
hedonist diye tease ettik koc moc dedin iftira atarak
ve suc isledin ahbab
ve iftirani geri cekmedin
bu sebeple sana en fazla
EWT
derim

ne diyeyim ki
yok ya selcuk yeniceri degil diyeyim de 10 satir msj yazayim diye mi bekliyorsun
tamam dedim iste ne diyem
hedonist diye tease ettik koc moc dedin iftira atarak
ve suc isledin ahbab
ve iftirani geri cekmedin
bu sebeple sana en fazla
EWT
derim
tease etme :) teaser mıyız... cevap bekleyerek yazmadım senin karizmatik cevaplar verdiğini biliyorum :)

Geri
Üst Alt