- 26 Kasım 2012
- 179.044
- 241.012
- 5.688
tease etmeteaser mıyız... cevap bekleyerek yazmadım senin karizmatik cevaplar verdiğini biliyorum
![]()
saol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tease etmeteaser mıyız... cevap bekleyerek yazmadım senin karizmatik cevaplar verdiğini biliyorum
![]()
Kalburustunun biri tolga biri de karius mu? Yoksa yeni kaleci mi aldılar? Yoksa 2 side onurdan daha da çöp kaleciler.Kimse yemez o lafları.
Paranın yüzü sıcaktır.
Fener almaz iki Türk kalecisi var.
Bjk almaz iki kalburüstü kalecisi var.
Biz inşallah almayız.
Bursa Antalya gibi kulüplere kapak atar.
EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne oran var ne orantı üstatKalburustunun biri tolga biri de karius mu? Yoksa yeni kaleci mi aldılar? Yoksa 2 side onurdan daha da çöp kaleciler.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben öyle düşünmüyorum.Kalburustunun biri tolga biri de karius mu? Yoksa yeni kaleci mi aldılar? Yoksa 2 side onurdan daha da çöp kaleciler.
Ben öyle düşünmüyorum.
Onur gibi kalecin varsa 2:0 dan denk yada üstü takımlara karşı maç verme ihtimalin çok yüksek.
Onurun yan topları felaket kötü.
Duran toptan az yumurtlamıyor.
Bir an da maç 2:3 oluyor.
Hem bütçe meselesi Onur nereden baksan 1,5-2 milyon ister.
2. Kaleci içinin biraz fazla kaçar.
Ben beşiktaş için demiştim. 2 kaleciden de iyi kaleci Onur. Bizde ancak yedek olur o da pahalı olur.Ben öyle düşünmüyorum.
Onur gibi kalecin varsa 2:0 dan denk yada üstü takımlara karşı maç verme ihtimalin çok yüksek.
Onurun yan topları felaket kötü.
Duran toptan az yumurtlamıyor.
Bir an da maç 2:3 oluyor.
Hem bütçe meselesi Onur nereden baksan 1,5-2 milyon ister.
2. Kaleci içinin biraz fazla kaçar.
Transfer periodu sonuna kadar diye demiyormuydun?Bırak şimdi bu mevzularıNe zaman buluşuyoruz onu konuşalım
Hani futbolu bırakmazdı asla
![]()
PekiTransfer periodu sonuna kadar diye demiyormuydun?
Ben de öyle düşünmüyorum işte.Ben beşiktaş için demiştim. 2 kaleciden de iyi kaleci Onur. Bizde ancak yedek olur o da pahalı olur.
Beni yemekle korkutamazsın dostum.Pekibekleyelim eğer öyle diyorsan ay sonuna kadar dediğin gibi olsun ama korkunun ecele faydası yok...
evzu yemek değil ben sana ısmarlayayım mevzu sen demiştin dedirtmek
Senin mevzunu bilmeyen yok zaten.M
evzu yemek değil ben sana ısmarlayayım mevzu sen demiştin dedirtmek![]()
Sinirlenme renktaş her ikisi de olur hem hasbihal edersin hem de hakkımı teslim edersin. Ama bunun için onur futbolu bırakmaz demedin ikimiz de biliyoruz...Senin mevzunu bilmeyen yok zaten.
Ben demiştim demek için kaç takla attığını herkes biliyor.
Benimkisi ise bir renktaş la tanışırım, biraz sohbet ederim, ilgimi çeken şeyler görebilirim.
Aramızda ki farkı anlayabildin mi?!
Nereden biliyorsun.Sinirlenme renktaş her ikisi de olur hem hasbihal edersin hem de hakkımı teslim edersin. Ama bunun için onur futbolu bırakmaz demedin ikimiz de biliyoruz...
Baş tacı ama önce bir kazayım sonra tabii kiNereden biliyorsun.
Ben gezmeyi çok severim.
Yeni yerler görmeyi yeni insanlarla tanışmayı severim.
Sen nerede kalıyorsun tam hatırlamıyorum ama iki yer de gezdirirsin artık şöyle manzaralı bir restorana götürürsün diye düşünmüştüm.
Bunlar yanar döner bekle biraz.@Fatih Karadag kardeşim Onur dün gece açıklamış televizyonda futbolu bıraktığınıee ay sonunu beklemeye gerek kalmadı... Ben demiştim değil mi üstat ???
Bence daha fazla zorlama ben camiayı da bunun gibi tipleri de bilirim sen çok naifsin hayat tecrüben eksik üstat onuru amacı trabzondan ölene kadar ekmek yemek camiayı ele geçirmek. Arda burak gibiler dediğin gibi paraya tamah eder selçuk ve bunun gibiler ise hem parayı hem itibarı ister.Bunlar yanar döner bekle biraz.
Şu an terkedilmiş sevgili gibi.
Çok yakında ona güzel şeyler anlatan, can yakıcı, çok cezbedici, erkeğinle tanışacak.
Biraz sana benziyor bu insan tipi.