Trabzonspor, Oscar Cardozo ve İshak Doğan'ı KAP'a Bildirdi!

ishak = tarık = salih dursun

abartmayın arkadaşlar nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum

trabzonun kuruluş günü olduğu için bir mitroglu hamlesi bekliyorum .

Medjani'yi niye aldılar ya?

Belkalem'i aldılar zaten. Halilhodzic'in torpilli adamları doldu taştı

32 maç 11Gol 1 Asist , tamda takip etmedim 2.yarıda oynadı çoğu maçı sanırım hazır gelecek,tam tersi olsaydı eleştrilebilirdi ts

Medjani'yi niye aldılar ya?

Belkalem'i aldılar zaten. Halilhodzic'in torpilli adamları doldu taştı

Avrupa'da değil mi Trabzon ? Kupada ilk 5 takım doğrudan gruplara kalıyor zaten.

34 lig + en az 6 kupa + en az 6 uefa = 46 maç yapıyor.Üstelik Medjani ön libero da oynuyor bildiğim kadarıyla.Rotasyonda çok gerekli bu hamle çok iyi..

Bunun olmayacağını sende biliyorsun. Fener her türlü çirkeflik, iğrençlik ve şerefsizlikle yarışın içinde olacaktır.

Cardozo son zamanlarında eski durumunda olmasa bile bir çıkış yakalarsa dağıtır ortalığı.

olacağını düşünüyorum... olmayacağını bildiğim şeyi neden olacakmış gibi dillendireyim :)

bizim taraftar olarak eksikliğimiz de bu... olaya pesimist girip modumuzu düşürürüz... bu yüzden ilk çalkantıda "işte zaten öyleydi de böyleydi de"... kendimizi zaten koşullandırdığımız için önümüze gelene sallarız...

Sol bekimiz hayırlı olsun Telles 'i avrupaya 15'e okutup İshak 'ı alrıız.

2 cezayirli stoper , Colman , Cardozo ilk 11 de oynar yabancı olarak Trabzon Adrian'ı Henrique 'yi iyi okuttu , Olcan ı da bize.Çok para var Trabzonda ve iyi kadro kuruyorlar.

2 stoper,Colman,Bourceanu ve forvet derken sınır doluyor.Daha Malouda ve Bosingwa var.Celustka da döndü galiba.

Bosingwa en iyi ve savunmadaki en önemli adamı ,

Malouda 'nın ne olacağı mechul büyük ihtimal kafadan emekli halde yani elde patladı , Celutskada ellerinde patladı ,

Colman mechul durumda gönderilmek isteniyordu , Güneş istiyormuş galiba ben olsam Colman+Para teklifi ile Beluşiyi almayı denerdim çok işlerine yarardı ,

TS kadrosu hala oldukça yetersiz en fazla kargaları zorlarlar !

Cardozo iş yapar ama trabzon şehrine alışabilir mi, orada mutlu olurmu soru işareti. Careozonun bize gelmesini isterdim.

Cardozo 2 sene önce feneri ret etmemişdi. Benfica ile anlaşamamışdı fiyat konusunda.

İyi transferler, iyi kadro, hakkı yenen bir takım. Bu yıl ne yapacaklar acaba?

BuBzaK0CMAAHxJi.jpg:large

Geri
Üst Alt