Trabzonspor, Rıza Çalımbay ile Anlaştı!

Bizim maça kadar sabredemediler.
Gene puan koparır bizden bu adam.

GSCimbom Mobile App

Bize yiyecekleri ''Basit goller'' le yenilsinler de sonrasında tozu dumana katsınlar; TS ve Rıza Hoca ile hiçbir sorunum yok. Hatta ligde iddialarını devam ettirerek renk katmalarını her zaman isterim, yeter ki bizim tekerimize taş koymasınlar...

Puan kaybedeceğimiz maçlardan biride kesinleşti. Rıza'nın bize karşı şansı tutuyor.

Vizyonsuz herifler , olan bize olur, muhtemelen Rıza yine bize bir sürpriz hazırlar diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

rıza nın ne başarısı varmışta bunu getirmişler bizden puan felan alamazlar

fernandoya baskı yapmayı akıl edebilen ilk hoca

ilk mağlubiyetimizi tattıracaktır ne yazık ki

Rıza da Ne rızaymış..
Lider biziz biraz kendinize güveniniz gelsin!
Tozu dumana katıcaz!

Ersun gitti diye sevindik ama bizim mac yine tehlikeye girdi

Giray Bulak daha çok yakışırdı ama olsun Rıza da fena değil.

SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O adam 4 sene boyunca boştaydı. Adana Demir bu sene onu getirmiş ne hikmetse.

Hiç unutmam, TRT'de yorumculuk yaparken bunun yanında Çilingiroğllu vardı, Şenol'a mı ne birine salladı bu, Kaya durur mu 'hoca sen çok iyi biliyon da o yüzden benim yanımdasın şimdi' gibisinden birşey söylemişti. Adamın suratını görmeliydin :D

O adam 4 sene boyunca boştaydı. Adana Demir bu sene onu getirmiş ne hikmetse.

Hiç unutmam, TRT'de yorumculuk yaparken bunun yanında Çilingiroğllu vardı, Şenol'a mı ne birine salladı bu, Kaya durur mu 'hoca sen çok iyi biliyon da o yüzden benim yanımdasın şimdi' gibisinden birşey söylemişti. Adamın suratını görmeliydin :D

Ersun gelmeden önce Trabzona camiayı bilen biri gelmeli falan diyordu.İnce ince kendini tarif ediyordu bunların devri çoktan kapandı da işte anadolu kulupleri akıllanmıyor.

Rıza Çalımbay'da Trabzon'un can simidi gibi ne zaman kötü gitseler Rıza Çalımbay'ı getiriyorlar.

Ersun'dan kurtulduk derken başımıza bu bela çıktı. TS deplasmanı banko puan kaybı.

DMZtCu8WsAAl7R6.jpg

Trabzonspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile sözleşme imzalayacak. Saat 12.00'de basın toplantısı düzenlenecek.

Geri
Üst Alt