Trabzonspor Seçime Gidiyor!

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Cezamız neyse çekmeye razıyız” açıklaması Trabzonspor camiasını harekete geçirdi.

Trabzonspor’un önemli isimleri İstanbul’da en kısa sürede bir araya gelerek olağanüstü kongreye gitme kararı aldırmaya hazırlanıyor.

Bordo mavili camiada, bu olayların tek sorumlusu olarak bugünkü mevcut yönetimin sorumlu olduğunu görüşü hakim.

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun aylardır iki takım arasında ortamı gerdiği ve Fenerbahçe maçıyla da taraftarların patlama noktasına geldiği belirtildi.

Kaynak: Maraton

Allah Trabzon taraftarını nasıl biliyorsa öyle yapsın. Anca pankart açıp laf sokmaya çalışın. Kendi oyuncunuzun bile oynamasına müsade edemediniz hamsioğluhamsiler. adaleti kendileri ararmış,bıraksaydınız da sahada yenip alaydı Trabzon adaletini. Adamlara galibiyetiniz yok daha anca konuşun.

Hele ki bir de bu hafta Karabük'e yenilelim daha da güzel şeyler söyleyeceğim sana Trabzon,hayır kendini düşünmedin bizi düşün:mad-49:

Şike sürecinde Fenerbahçe'nin stratejisi neler oldu : "Sahaya yansımadı",Fenerbahçe ele geçirilmek isteniyor","Son kaleyiz" ve en sonunda "Adil yargılanmadık"...(Devamlı bir strateji geliştirdiler)

Trabzon'un stratejisi ne oldu : "Kupamı verin"...(Strateji yok)

Fenerbahçe heryerden tescilli ceza almasına karşın medya gücünü ve yalanlarını o kadar iyi dikte ettirtti ki şu an alt bir ligde mücadele etmesi gerekirken haketmediği bir ligde,bazı kesimlere göre suçsuz algılanıyor ve güçlendi(en azından güç kaybetmedi)...Trabzon tam tersi kan kaybetti.

Türkiye'de adaletin olup olmadığı tartışılır..Fakat olsa bile geç tecelli ettiğini belirtmekle birlikte,Tarabzonspor yönetimlerinin de bir strateji geliştirmediği bir gerçek. Böyle olunca insanlar da kendi hukuklarını yaratıyorlar(kendi düzeylerine göre).

Hukuk biliminin bir amacı nedir : "Toplumda barbarlığı ve kargaşayı önlemek".Futbolda çok net hukuksuzuz...

sizden ne köy olur ne kasaba. boşuna kasmayın kendinizi. senelerdir kupa mı verin diye ağlayacağınıza, ortalığı yangın yerine çevireceğinize, fenere, azize, volkana tepki göstereceğinize, önce gidin size kupanızı vermeyen asıl kişilerden, trabzon'a geldiğinde uğruna kefen giyip karşıladığınız, başkan düzeyinde mitingine katılıp yalakalık yaptığınız adamlardan bunun hesabını sorun.

maçı kazanabilecekken veya en azından puan alıp, şampiyonluk yolunda darbe vurup bu şikecilerden intikamını alabilecekken gittiniz maçı oynatmadınız, kendi ellerinizle verdiniz. yok yere ortalığı yangın yerine çevirdiniz. bilmiyor musunuz bunlar zaten öfkeden, nefretten, gerilimden beslenen bir camia. kendi ellerinizle kendi kulübünüzün fişini çektiniz. bununla da kalmayıp bize de zarar vermiş oldunuz. adamlar top oynamadan maç kazandı.

yok size kupa mupa. herşey müstehak size. eğer kupa şikecilerden alınacaksa gitsinler sezonu yok saysınlar veyahut bursaya falan versinler. zerre üzülmüyorum bunlara artık.

Sadri gibi Aziz'in bir tarafını yalaması lazımdı tabi haklılar.

Bu adamin eksikleri var muhakkak yalniz kupanin ve şampiyonluğun verilmesiyle ilgili mücadele etmiyor diyenlere katilmiyorum şike olayonda bundan daha fazla sesi çikan yok Saracoğlu stadindan cikarken de satın alma islerini başkanına sor dedi geri vitese gitmedi.

Karabük'ü yenemiyorsak, buradan Trabzon'a mı laf edeceğiz, yapma yani..

Çok basit bir mantık aslında. Dün Ts yeneydi Fbyi fark olaydı 3 sence bizim moralimiz nasıl olurdu? Yani zaten deplasman maçlarında olan kötü istatistiğimiz en azından moral açısından da olsa bi nebze düzelmez miydi ki Ts'ye derbi olarak baktık. E bu Fb Ts'yi de evinde yenilmeyecekse nerede yenilecek haliyle bu şekilde düşünmek moral bozuyor.

Çok basit bir mantık aslında. Dün Ts yeneydi Fbyi fark olaydı 3 sence bizim moralimiz nasıl olurdu? Yani zaten deplasman maçlarında olan kötü istatistiğimiz en azından moral açısından da olsa bi nebze düzelmez miydi ki Ts'ye derbi olarak baktık. E bu Fb Ts'yi de evinde yenilmeyecekse nerede yenilecek haliyle bu şekilde düşünmek moral bozuyor.

Moral olarak haklısın. Ama bir yenilgi için başkasına kızılmaz, bunu söylemek istedim.

Biz işimize bakalım, illa puan kaybı yaşayacaklar. Trabzon'dan çok birşey beklemiyordum açıkçası.

Şike sürecinde Fenerbahçe'nin stratejisi neler oldu : "Sahaya yansımadı",Fenerbahçe ele geçirilmek isteniyor","Son kaleyiz" ve en sonunda "Adil yargılanmadık"...(Devamlı bir strateji geliştirdiler)

Trabzon'un stratejisi ne oldu : "Kupamı verin"...(Strateji yok)

Fenerbahçe heryerden tescilli ceza almasına karşın medya gücünü ve yalanlarını o kadar iyi dikte ettirtti ki şu an alt bir ligde mücadele etmesi gerekirken haketmediği bir ligde,bazı kesimlere göre suçsuz algılanıyor ve güçlendi(en azından güç kaybetmedi)...Trabzon tam tersi kan kaybetti.

Türkiye'de adaletin olup olmadığı tartışılır..Fakat olsa bile geç tecelli ettiğini belirtmekle birlikte,Tarabzonspor yönetimlerinin de bir strateji geliştirmediği bir gerçek. Böyle olunca insanlar da kendi hukuklarını yaratıyorlar(kendi düzeylerine göre).

Hukuk biliminin bir amacı nedir : "Toplumda barbarlığı ve kargaşayı önlemek".Futbolda çok net hukuksuzuz...

Trabzon'un isi kolaymis gibi konusuyorsun. Fener'in birsey yapmasina gerek yok, basin onlarin, hukumet onlarin, tff onlarin yaninda. Herkes suclarina ortak olup ustunu ortmelerine yardim ediyor, her yalanlarini basin alkislayip hirsizlari kahraman ilan ediyor.

Moral olarak haklısın. Ama bir yenilgi için başkasına kızılmaz, bunu söylemek istedim.

Biz işimize bakalım, illa puan kaybı yaşayacaklar. Trabzon'dan çok birşey beklemiyordum açıkçası.

Söylediklerinin aksini düşünmüyorum elbette biz kendi işimize bakacağız ama bu hamsiler izin verse maç beraberlikle biterdi diye düşünüyorum zira Ts çok hırslıydı. Oynayıpta yenilseler neyse adamlar yorulmadı bile ya o yüzden çok kızgınım.

Söylediklerinin aksini düşünüyorum elbette biz kendi işimize bakacağız ama bu hamsiler izin verse maç beraberlikle biterdi diye düşünüyorum zira Ts çok hırslıydı. Oynayıpta yenilseler neyse adamlar yorulmadı bile ya o yüzden çok kızgınım.

Ne diyeyim, kendi işimize bakacağız, sakin ol :redface:

Trabzon'un isi kolaymis gibi konusuyorsun. Fener'in birsey yapmasina gerek yok, basin onlarin, hukumet onlarin, tff onlarin yaninda. Herkes suclarina ortak olup ustunu ortmelerine yardim ediyor, her yalanlarini basin alkislayip hirsizlari kahraman ilan ediyor.

Kim kolay dedi ? Fakat zor olması Trabzonspor yönetimlerini eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmemeli...En basitinden Hacıosmanoğlu siyasete daldı, o siyaset topyekün fb'nin arka bahçesi. Trabzon taraftarı da bundan şkayetçi,Hacıosmanoğlu'na güvenmiyorlar.Futbol takımına da doğru dürüst yatırım yapamadılar. Haklarının gaspedilmiş olmasının tabii ki bunda payı var.

Trabzonspor taraftarları adam akıllı dursalar tahriklere gelmeden oynasalar herşey farklı olurdu.Lazlar kendi iplerini kendileri çekti avrupa ligi treninide kaçırdılar.Bundan sonra düşmemek için oynarlar.

Geri
Üst Alt