- 16 Haziran 2010
- 190.948
- 133.735
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun gerçeklesmesi için farkli şeylerin gerçekleşmesi gerekiyorseneye şampiyon trabzon diyebiliriz
ne gibiBunun gerçeklesmesi için farkli şeylerin gerçekleşmesi gerekiyor
Inan Bu seni hiç alakadar etmezne gibi
okInan Bu seni hiç alakadar etmez
valla satma var mı yok mu bilemem ama son kayseri maçında uğurcan yediği 3 golde (4.üncü golü görmedim) kıpırdamadı nerdeyse çok şaşırdım görünceTrabzonspor'un da asıl sorunun kadro kalitesinde olduğunu inanmıyorum bu sene Uğurcan Avcı ve ekibini yemek için bariz şekilde maçları satıyordu hatta bir kaç futbolcu daha bunlara ekleyebiliriz çünkü yediği goller İsmail Çipe golleriydi. Sergen gelirse kalan maçlarda 2.2-2.3 puan ortalaması yakalayabilirler içeride beşiktaş'ı yenerler kadıköy'de en az 1 puan alırlar.
Direk Abdullah Avcıyı yediler o gitti kurtulduk diye düşünürken Orhan Ak ve ekibi sene sonuna kadar kalacağını söyledi 3 maçtır da sahada ruh gibiler Adana Demirspor 10 kişi maçı kazanıyordu en iyi fırsat kupaydı orada da onu yediler. Bundan sonra eski performanslarına dönenler olur.valla satma var mı yok mu bilemem ama son kayseri maçında uğurcan yediği 3 golde (4.üncü golü görmedim) kıpırdamadı nerdeyse çok şaşırdım görünce