Trabzonspor, Sergen Yalçın ile Görüşme Gerçekleştirecek

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1680788974664.png

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bu akşam Sergen Yalçın ile görüşme gerçekleştirecek. (TRT Spor)

Sergen Yalçın yüz yüze yapılacak görüşme öncesi yönetimle yaptığı görüşmede Trabzonspor’da çalışmaya sıcak baktığını söyledi. (61saat)

Trabzonspor'un da asıl sorunun kadro kalitesinde olduğunu inanmıyorum bu sene Uğurcan Avcı ve ekibini yemek için bariz şekilde maçları satıyordu hatta bir kaç futbolcu daha bunlara ekleyebiliriz çünkü yediği goller İsmail Çipe golleriydi. Sergen gelirse kalan maçlarda 2.2-2.3 puan ortalaması yakalayabilirler içeride beşiktaş'ı yenerler kadıköy'de en az 1 puan alırlar.

Haftaya Trabzonun başına geçerse ilk maçı eski takımı Beşiktaş ile oluyor.

Trabzonspor'un da asıl sorunun kadro kalitesinde olduğunu inanmıyorum bu sene Uğurcan Avcı ve ekibini yemek için bariz şekilde maçları satıyordu hatta bir kaç futbolcu daha bunlara ekleyebiliriz çünkü yediği goller İsmail Çipe golleriydi. Sergen gelirse kalan maçlarda 2.2-2.3 puan ortalaması yakalayabilirler içeride beşiktaş'ı yenerler kadıköy'de en az 1 puan alırlar.
valla satma var mı yok mu bilemem ama son kayseri maçında uğurcan yediği 3 golde (4.üncü golü görmedim) kıpırdamadı nerdeyse çok şaşırdım görünce

valla satma var mı yok mu bilemem ama son kayseri maçında uğurcan yediği 3 golde (4.üncü golü görmedim) kıpırdamadı nerdeyse çok şaşırdım görünce
Direk Abdullah Avcıyı yediler o gitti kurtulduk diye düşünürken Orhan Ak ve ekibi sene sonuna kadar kalacağını söyledi 3 maçtır da sahada ruh gibiler Adana Demirspor 10 kişi maçı kazanıyordu en iyi fırsat kupaydı orada da onu yediler. Bundan sonra eski performanslarına dönenler olur.

Geri
Üst Alt