Trabzonspor, Sivasspor ve Eskişehispor UEFA Avrupa Ligi'nde!

Bjk,Trabzon,Sivas gruplara kalır.Eskişehir 1 tur geçip al play off unda elenir.biz 3.bitirip cl grubunu al de çeyrek ya da yarı final yaparız

"Sivasspor 3 ön eleme oynayacak. Türkiye Kupa'sında final oynayan Eskişehirspor ise 2 ön eleme oynayacak."

Yanlışım varsa düzeltin ama Bu sene başında Trabzon kupa finalisti olarak katılıp 2. ön elemeden başlamamış mıydı? (Yani 3 ön eleme)

Buna göre de Eskişehir'in 3 , Sivas'ın 2 ön eleme oynaması gerekiyor?

bjk guruplara mı kalır buna inanıyor musun gerçekten

Midtyjlland (?), Grasshoppers, APOEL, Dnipro veya Pana'dan biri gelirse büyük ihtimal onu geçip play-off'ta elenirler. Feyenoord veya Brugge ile şansları eşit.

Not: Beşiktaşla birlikte seribaşı olacak diğer iki takımı bilmiyorum Zenit ve Lille dışında. Belki feyenoord ile eşleşemez

sivas gidemez şikeden. kasımpaşayada tff lisans vermedi yolun açık olsun karabük

Kargalar için genelde millet AL'ye kalır demişler ama ben 3. ön elemede elenebilirler diye düşünüyorum , geçen sene o tırtinyo takımı zorla elediler hemde en formda oldukları dönemdi o ,,

misal bir feyenoord çıksın 2 maçtada kaybederler ...

3. ön elemede elenseler dahi AL'de play-off oynarlar. Orada da seri başı olacaklarından AL'ye kalırlar en azından.

"Sivasspor 3 ön eleme oynayacak. Türkiye Kupa'sında final oynayan Eskişehirspor ise 2 ön eleme oynayacak."

Yanlışım varsa düzeltin ama Bu sene başında Trabzon kupa finalisti olarak katılıp 2. ön elemeden başlamamış mıydı? (Yani 3 ön eleme)

Buna göre de Eskişehir'in 3 , Sivas'ın 2 ön eleme oynaması gerekiyor?

Bilmiyorum, herkes farklı birşey söylüyor. Yakında belli olur.

Artık grupları da geçip 3. tur, çeyrek final bir şeyler yaparlar inşallah da ülke puanını artırırız. Beşiktaş'la Trabzon'dan epey umudum var gruplardan çıkma konusunda (Beşiktaş herhalde AL'den devam eder yoluna, öteki türlü çok zor).

Bizim de artık ŞL'de gruplardan çıkmayı alışkanlık haline getirmemiz lazım.

Geri
Üst Alt