Trabzonspor Slimani'yi de Alıyor!

Haklısında Malouda'dan ne köy olur ne kasaba. Batalla'yı alsınlar gerekirse yedek durur. Çok maça da çift forvet çıkarlar.

deniz yılmaz ve emre güral gibi yerli forvetleri de ts için haddinden fazla iyi buluyorum şahsen ben

bakalım slimaniyi de alacaklar mı dediğin gibi

batalla cardozo iç sahada ligi öttürebilir , batalla pintoyla neler yapıyordu bursada hatırlayalım

deniz yılmaz ve emre güral gibi yerli forvetleri de ts için haddinden fazla iyi buluyorum şahsen ben

bakalım slimaniyi de alacaklar mı dediğin gibi

batalla cardozo iç sahada ligi öttürebilir , batalla pintoyla neler yapıyordu bursada hatırlayalım

Ben olsa dedğim gibi gönderirim Malouda'yı mümkünse çift forvet oynarım. Batalla konusudna haklısın ama yedekte de dursa olur.

Deniz Yılmaz ve Emre Güral da bence iyi yedekler.

Onur

Bosingwa Mustafa Aykut İshak

Türk Bource Constant Yusuf

Slimani Cardozo

O kadar adam aliyorlar bari bi kac tane de bizden ali versinler, Sabri, Zan, Dany, Aydin, baska kim geliyorsa akla :D

Orta sahaya adam almaları lazım yoksa bu transferleri hiç bir anlam ifade etmez.

ts gömümü buldu batıcaklar halili memnun etcez derken

Hala daha transfer bütçesini kullanmadılar. Sattıkları oyunculardan gelen gelir, bonservislere şu ana kadar harcadıkları paradan fazla

Sezonun ilgi çekici takımlarından biri olacaklar. Şimdiden olmaya başladılar bile aslında. Merak ediyorum neler yapacaklar. Transferler çok iyi.

Onur

Zeki belkalem medjani ishak

Ozer salih constant erkan

Cardozo slimani

Valla Trabzonspor iyi transferler yapiyor Bizimkiler gibi cöplere para vermiyorlar bizim devre arasinda aldigimiz bir tane oyuncu bile 11 e giremedi Bu sene Trabzondan ve besiktastan iyi cikis yapacagina inaniyorum ama bakalim.

Geri
Üst Alt