Trabzonspor Takasla Forvet Aldı

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Trabzonspor Adrian Mierzejewski'yi gönderdi, İbrahima Toure'yi aldı.

Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski Katar'a gidiyor. Trabzonspor yönetimi Adrian Mierzejewski için Katar kulübü Al Nasr ile yaptığı görüşmede anlaşma sağladı. Anlaşma gereği Adrian Mierzejewski ile forvet oyuncusu İbrahima Toure takas yapılacak. Trabzonspor kulübünün kısa süre içinde KAP'a açıklama yapması bekleniyor.

3puan.com

Bi onur kaldı onuda alırsak bunlar düşer:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kolo ve Yaya nin kardesi sanirim bu. Onun da adi Ibrahima'ydi da ad soyad denk gelmis mi yoksa o mu bilmiyorum.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet baktim simdi. O Ibrahim Toure ymis. Lubnanda oynuyormus bu isim benzerligi.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir ara biz de istedik,yanlis hatirlamiyorsam. Monaco'da ikinci Ligte Gol krali olmus galiba. Kötü Adam degil,is yapar bence. Ancak Adrianin gitmesi kötü oldu TS icin bence.

Paso forvet aliyor mallar 7 tane forvetleri oldu hepside ayni duzeyde az ,cok birbirlerine ustunlukleri yok vasat ve ustu.Bu kadar toplayacagina Git adam gibi bi forvet al 2 tanede yedek koy tamam ,kadro muhendisliginde gerizekalilik orneklerini sergiliyorlar.

Janko transferinden sonra bu Falcao etkisi yaratir cok kaliteli forvet monaco yu tek basina 1nci lige cikarmisti 31 golle bu sezonda 25 macta 19 gol atmis trabzonun almasina sasirdim bu adami

Tunus pahalida sen fas a git fasolu vuruslar yapip gelirsin nargilede echantillonu olur

Brezilya veya kolombiya da güzel yanliz yagmur sezonu ve birazda tehlikeli oldugu icin insan düsünüyor.ama yazin ibiza veya yunanlara oranlan fiyat bakimindan cokta pahali sayilmaz.

Geri
Üst Alt