Trabzonspor Taksim'de Büyük Organizasyon Düzenleyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trabzonspor Taksim'de büyük organizasyon düzenleyecek "Temiz lig için yürüye d

destek olun istanbuldaki renkdaslar

karinca misali safinizi belli edin

Cevap: Trabzonspor Taksim'de büyük organizasyon düzenleyecek "Temiz lig için yürüye d

Zamaninda nerdeydiniz diye sorarlar adama.

Tamda bu yüzden gideceksin, Trabzonspora destek vereceksin. Ama üzerinde Galatasaray forması olmayacak!!! Zorda olsa BJK forması Giyeceksin, nefrette etsen f7 formasıyla katılacaksın Trabzonluları 1 ken 100 göstereceksin hem bu hafta miting yapanları ezeceksin hem fenerin içindeki sessizleri cesaretlendireceksin vay be bizdende katılan var diyecekler, en azından noluyoz lan olup birbirlerine girecekler, kolpa çarşıyada kapak takacaksın. BJK liyim ama çarşıdan pazardan anlamam tek isteğim temiz futbol diyeceksin. Eskişehirli, Ordulu, Bursalı olacaksın :asd:

Reis bu Gurbetçi Gençler içinde arkadaşlarım var.Galatasaray forması ile de gitsem sorun olmaz.Hani olurda mesela bir fenerli bjkli kadar olmaz.

keske istanbulda olsam, bende giderdim, bence herkes gitmeli , 3 bin sikeyi destekeyenlere karsi güzel bir cevap olur

salman trabzon lular davet etseydi olurduda kendi baslarina yapmak istiyor... bencede yalniz yapsinlar kendi gücleriyle kavrulsunlar brz .. onlarin forumda bize salliyanlar cok

sadece vatandaş modunda katılınmalı sonuçta aynı düşünceye sahibiz.

Cevap: Trabzonspor Taksim'de Büyük Organizasyon Düzenleyecek

bizde gitsekmi daha kalabalik olur :)

Halit ne demek istediğimi anlamamışsın kardeşim. Orda hangi formayla gidersen git sıkıntı olmaz, olamaz. TS GS taraftarı yanyana maç izler orda sıkıntı yok. Amaç başka. Kaç haftadır iddianameleri okuyup tapeleri dinliyorsun hiçmi öğrenemedin bu işi. Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamaz diyorum!!!

Reis bu Gurbetçi Gençler içinde arkadaşlarım var.Galatasaray forması ile de gitsem sorun olmaz.Hani olurda mesela bir fenerli bjkli kadar olmaz.

Aynen bizim yapacağımız miting farklı olmalı.

Olurda küme düşürmezlerse o zaman yaparız.Bütün ülkeyi İstanbul'a toplarız.. 3-5 kuşun yaptığı mitingede benzemez..Yer yerinden oynar..(!)

Şimdi çıkıyorum Allah'a emanet..

Herkese iyi forumlar.. :tiphat:

Halit ne demek istediğimi anlamamışsın kardeşim. Orda hangi formayla gidersen git sıkıntı olmaz, olamaz. TS GS taraftarı yanyana maç izler orda sıkıntı yok. Amaç başka. Kaç haftadır iddianameleri okuyup tapeleri dinliyorsun hiçmi öğrenemedin bu işi. Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamaz diyorum!!!

Şimdi anladım Reis.Malum jeton bugünlerde 4 köşe:)

Olurda küme düşürmezlerse o zaman yaparız.Bütün ülkeyi İstanbul'a toplarız.. 3-5 kuşun yaptığı mitingede benzemez..Yer yerinden oynar..(!)

Şimdi çıkıyorum Allah'a emanet..

Herkese iyi forumlar.. :tiphat:

Selametle kardeşim.Oda olur birgün:)

canlı canlı kefen giymek gibi olacak ama ben bile fener forması giymeyi düşünüyorum. Kameralara falan 1 açıklama yapsam fanatik fenerliyim ama şikeyle şaibeyle kazanılmış şampiyonluk istemiyorum. Şampiyonluğun hakkeden takıma Trabzona verilmesini istiyorum. Kimse 100 yıllık Fb den büyük değildir. Başkanda olsa cezasını çeksin bizde hak ettiğimiz gibi kaç maçta şike yaptıysak o'kadar alt ligden başlayıp temizlenelim fb nin adını kurtaralım filan ;)

Şimdi anladım Reis.Malum jeton bugünlerde 4 köşe:)

Cevap: Trabzonspor Taksim'de Büyük Organizasyon Düzenleyecek

ts liler daha fazla olur valla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt