Trabzonspor Taksim'de Büyük Organizasyon Düzenleyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trabzonspor Taksim'de Büyük Organizasyon Düzenleyecek

TFF binasi Istanbulda adamlara durmadan ceza kesiyorlar adamlarin hakkini geri vermiyorlar adamlar Fener yuzunden istanbula bizans diyorlar bizimle bi alaksi yok olayin ayrica fenerlilar adamlara pontuslu diyolar ve TFF adamlari ermeni takimi yerine koyuyorlar oyle bi sureç yasiyoruzki gorende sanacakki TS *****in kupasini çaldi adamlar tepkisinde hakli , ben Trabzonluyum ama trabzona hiç gitmedim ama inan bildigime gore Trabzonspordan sonra en sevilen takim Galatasarayimizdir kendimden biliyorum :D
senin trabzonlu oldugunu biliyorum GS I TUTYORSUN orası kesin. ama organizsasyonu yapan adamlar GS gelmesin diyor. gayse diyorlar cogu forumlarında. istanbul takıntıları var. valla bende GS DAN SONRA KİMİ SEVİYORSUN DESELER trabzon derdim ama artık GSDAN başkası yalan diyorum. tabi bu benim görüşüm. sen duygusal yaklaşıyorsun olaya. bendemi duygusalım acaba:)

Aynı zamanda Tüm türkiyedeki temiz futbol isteyen vatandaşları çağıralım Fenerlisi BJK lisinede açık olsun. İzdiham yaşanır İstanbulda.

bence ne hali varsa görsünler. gs nin trabzonun mitinginde işi ne. miting yapılacaksa organize edelim temiz futbol için miting. gidelim koyalım tepkimizi. bunların peşine düşülmez. yanlış olur.

5 yaşına kadar TrabzonSporluydum. Peder halen fanatik Trabzonludur.

senin trabzonlu oldugunu biliyorum GS I TUTYORSUN orası kesin. ama organizsasyonu yapan adamlar GS gelmesin diyor. gayse diyorlar cogu forumlarında. istanbul takıntıları var. valla bende GS DAN SONRA KİMİ SEVİYORSUN DESELER trabzon derdim ama artık GSDAN başkası yalan diyorum. tabi bu benim görüşüm. sen duygusal yaklaşıyorsun olaya. bendemi duygusalım acaba:)

Çok var nefret etmişler Aziz Yıldırımdan ve Aziz Yıldırımı fenerbahçeden büyük gören oluşumlardan. Zaten feneri küme düşürelim yürüyüşü değil temiz futbol yürüyüşü yapıcaz alması gerekenler alınacak mesajları alır.

fenerli gelirmi abi ya. bir aziz yılmaz gelir gibime geliyor:)

3000 Fenerliyi zor gecerler, eger Temiz Futbol kapanyasi yapiyorlarsa o zaman Fenerbahce disinda herkez katilsin derdim, ama eger Trabzonspor gösterisi yapacaklarsa o zaman rezil olmaya adaylardir, bari Trabzonda yapin ve dolu dolu olsun, ama Istanbulda fazla birsey toplayamazlar.

3000 Fenerliyi zor gecerler, eger Temiz Futbol kapanyasi yapiyorlarsa o zaman Fenerbahce disinda herkez katilsin derdim, ama eger Trabzonspor gösterisi yapacaklarsa o zaman rezil olmaya adaylardir, bari Trabzonda yapin ve dolu dolu olsun, ama Istanbulda fazla birsey toplayamazlar.

İstanbul'da ,Trabzon'dan daha fazla Trabzonlu var.

Ahr-RjgCEAERwRe.jpg

Yürüyedur..(!)

[video=vimeo;34262355]https://vimeo.com/34262355[/video]

Trabzondan'da katılım olursa 20.000 kişi gelir.

İstanbul'da ,Trabzon'dan daha fazla Trabzonlu var.

Bencede adamlar olimpiyat stadınıdolduruyorlar neredeyse kaldı ki taksimde istanbulun göbeğinde daha fazlasını toplarlar bence fenerbahçe rezil olacak o görüntülerden sonra

Merhaba bu foruma ilk mesajım öncelikle Trabzonsporluyum.Her camiada olduğu gibi bizde de var bu sataşmalar ama güzel mesajlarda var aynı forum da tüm takımların temiz futbol isteyen taraftarlarını çağıranlar da nişanlısı Beşiktaşlı olup da formasıyla o mitinge katılacak olanlarda.Katılım konusunda ise çok sıkı çalışma yapılıyor fb nin mitingini 5-6 ya rahat katlar siz de göreceksiniz.Bir not daha Trabzonda neden yapmıyorlar diyen arkadaşlara aynı gün Trabzon'da da miting var.Hepinize saygılar.

Lan ayın 2 sinde yapsaydınız bari.Yılbaşından sonraki gün kim gelir? Herkes yamulmuş durumda olur :D

Istanbul'u ve Galatasarayimizi sevmiyorlarsa.. Istanbul'da ve üstüne üstlük Galatasaray Lisemizin önünde toplanmasinlar.. ve tabii ki:

2453514201_3fcabbd14f.jpg

Yalan söylemeyim.. Trabzon'a baya bir sempatim vardi. Istanbul'da olsaydim 100% katilip desteklerdim. Fakat adamlar bize de saf tutmuslar. Yazik.. cok yazik.. Istanbul'daki tek dostlarini kaybettiler bence. O da Galatasaray kadar büyük bir camia!

Hic yakistiramadim bunu Trabzonlu dostlarima (!). Biz her zaman haksizligin karsisina gecip, bütün afra tafralara karsi durduk ve bir nevi onlari bu yolda destekledik (mesela: bu ates üflenerek sönmez, Sprotif karar en kisa sürede verilmesi lazim, 58. maddeyi degistirirmek icin kapimizi calmasinlar, sampiyonlugu hak eden Trabzon.. vs..)

Bizim destegimiz onlara cok büyük bir güc katabilirdi. Neyse.. kendileri bilir. fakat cok üzerimize gelmesinler. Ne de olsa Beyoglu sadece Cimbomundur!:

[video=youtube;CHlfiObD5F4]https://www.youtube.com/watch?v=CHlfiObD5F4[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt