Trabzonspor Taraftarından Burak Yılmaz'a Sert Tepki

İnşallah kupayı Fener'den alırlar da bu salaklara vermezler. İkisinde de o acıyı görmek istiyorum. :asd:

bide annem babam doktorlar devamli balik yeyin zihniniz acilir akili olursunuz diye onun icin hayata yemem :D

Kendilerini büyük hissetmeleri için. bizde variz, rakibiniz diyor hamsiler. 20 sene önce gerçekten dört büyükler vardi. Artik öyle olmadigini kabullenemiyorlar. Onlara göre şampiyon olabilmeleri için önlerindeki 2 engel den biri biziz. Dostluk beklenmesin.

İnşallah kupayı Fener'den alırlar da bu salaklara vermezler. İkisinde de o acıyı görmek istiyorum. :asd:

yok be kardeşim o kadarda değil 3-5 gereksiz trabzonlunun yaptığını genele vurma o adamlar gerçekten o kupayı anasının ak sütü gibi haketti vallahi yazık yani o şerefi,gururu,sevinci adamların elinden aldılar belki biz yaşamadık ama bunu anlamak çokta zor değil yani :)

Trabzonluları severim.İyi insanlar.Burada onlara laf yapmışsınız da sanki biz çok mu farklıyız.Mesela Arda örneği.Her ne kadar aynı seviyede olmasa da Emre de sayılabilir.

Trabzonspor taraftari Türkiyenin en beyinsiz taraftari,kupalarini vermeyenleri,Feneri düsürmeyenleri,Azizi kurtaranlari havalimaninda kefen giyerek karsilayan taraftardan ne beklenir

Ben çok Trabzonlu tanıdım.

Hiçbiri adam değil. Trabzondan adam çıkmaz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim taraftarin bu hamsilere hos görünmeye calismasina deli oluyorum

Geri
Üst Alt