Trabzonspor Taraftarının GS Store'a Saldırması

Talihsiz bir olay . Emniyet gerekli onlemleri almis tv de de gosterdi

Bir kac kendini bilmezin yaptigi tum camiaya mal edilemez

Tüm camiaya mal edilir kardeşim tek tük iyi insanlar çıkıyor elbet ama bu Trabzon tayfasindan normal insan ben hiç görmedim hepsinin yapım asamasinda malzemeden çalınmış gibi

Kupa kupa diye agladiklari kulübü düne kadar sekteye dahi ugratamamis Her seferinde Yuz üstü uzanmış bir camiadan bahsediyoruz.
Gram sevgi ve saygı duymuyorum. Ne taraftarına ne de kulübe. İnşallah beter olurlar.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Bunların bizimle derdi ne ben çözemedim.
Şike davasında karşı karşıya geldikleri Fener'e bile böyle yapmıyorlar.

sen gel böyle pankart aç... Sonra senin gsstore'ına saldırsınlar.
5b0db4c6ae298b43cc1bc16b

Olay basit düzgün transferlerle kendi sahanda bu orman çocuklarını rencide edicek skorla yeneceksin. Dalga geçecesin.

DuimUmuWoAIFmts.webp

Burda maç sonu albayrağın çalışanı kovduğu falan söylemişti. Hala rakibe saygı kendine saygı çerçevesinde ilerleniliyor. Hakedene hakettiği gibi davranmak zorundasın.

Bu pankart riyakarcaydi

Ts lilerin bir kismi beyinsiz olabilir ama bu kadar da degil . Fb ye firsat gecince vurmak amaciyla hazirlandigi net bir pankarti , ts lilerin kendilerine jest olarak algilamayacaklari netti

Tarihimizin en yuz karasi olaylarindan biriydi bu

Talihsiz bir olay . Emniyet gerekli onlemleri almis tv de de gosterdi

Bir kac kendini bilmezin yaptigi tum camiaya mal edilemez

Futbolcuları Muslera'yı, Feghouli'yi falan dövüyordu en son.

Terör olaylarını 3-5 kendini bilmez diye geçiştirirsek nasıl olur?

haysiyetsiz yavsak lazlar, gotleri kalkmis gene 2 3 mac kazandilar diye.

Kimse bunları takmıyor. 3 büyüklerin bu halde olmasından dolayı kendilerini bi halt zannediyorlar. Bide böyle malca hareket ediyorlar böylece iyice itici oluyorlar. Şu olayı yapanlara hapis cezası verilmesi gerek direk yağma yapmaktan.

Taksimde bu olaylar cok oluyor , sinir uclarinin en cok tahrik edildigi noktalardan biri

Ben olsam o bolgede ne yuruyuse , ne toplanmaya ne de gruplasmaya izin veririm

Futbol kucuk bir ornek . O bolgede her ortaligi karistirmak isteyene malzeme ve ortam var

Al iste mesela bu olayi cikaran trabzonlular cikti gittiler , kaynadi gitti , ne faili bulunur ne cezasi olur

Taksimde bu olaylar cok oluyor , sinir uclarinin en cok tahrik edildigi noktalardan biri

Ben olsam o bolgede ne yuruyuse , ne toplanmaya ne de gruplasmaya izin veririm

Futbol kucuk bir ornek . O bolgede her ortaligi karistirmak isteyene malzeme ve ortam var

Al iste mesela bu olayi cikaran trabzonlular cikti gittiler , kaynadi gitti , ne faili bulunur ne cezasi olur
Bu kadar görüntüye bulunmazsa emniyetin kabahatidir. Bulunur yani dert etme.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt