Trabzonspor Taraftarının GS Store'a Saldırması

ağzına sictigimin camiasindan nefret ediyorum ve bu ts nefretimi her zaman dile getirmisimdir.fenerbahçeliler bile adamdir bunların yaninda.Allah belanızı versin.gereken yapilmali bu kahpelerden hesap sorulmalidir.

Teröristlerden biri

Duiqs6RWwAAIoRj

Ülkede bildiğim, her bakımdan en kepaze taraftar grubu, tam da kendisine yakışanı yapmış yine. Hiç mi hiç şaşılacak bir durum göremiyorum. 'Münferit' filan diye saçmalamasın hiç kimse; profesöründen fabrikatörüne kadar şahsen tanıdığım pek çok TS taraftarı olmuştur; alayı aynı bok. Nokta...

Şaşırmadım açıkçası, beklenmedik bir olay değil. Trabzonlu olup da mal olmayan birisini tanımadım ben.

Kısasa kısas trabzon şehrinde gslı taraftara saldırıp dövdüler yetmedi stadlarında bayrağımızı yaktılar yetmedi gs store saldırdılar. yarın öbürgün bunların yaptığı şerefsizliği masum tarabzonlular çekecek büyük ihtimal.

dünyanın en kahpe taraftarı bu pontus artıklarıdır.

Galatasaray taraftarının büyük bir kısmı cok iyi aklı başında olduğu gibi gözü dönmüş psikopat olanıda var. Bunun cok örnekleri var kızılyıldız leeds fenerli ve besiktaslı masum taraftarların başına gelenler.
Olan masum bir trabzonluya olacak korkum o. Cok uğraşmaya başladılar Galatasarayla, bu futbol teröristleri yüzünden masum insanların canı yanacak.

Talihsiz bir olay . Emniyet gerekli onlemleri almis tv de de gosterdi

Bir kac kendini bilmezin yaptigi tum camiaya mal edilemez
yo tüm camiaya mal edilmeli. Herifler futbolun pkksi, isidi. Her maclarinda kavga , her seylerinde olay.
Kupa görmek istiyorlarsa bilet alip müzemize gidebilirler

Son dakika - Trabzonspor taraftarı Galatasaray Store'a saldırdı!
Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak Beşiktaş - Trabzonspor maçı öncesi Taksim'de toplanan Bordo-Mavili taraftarlar Gs Store'a saldırdı. O anlar bir taraftar kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Beşiktaş - Trabzonspor maçı öncesi Taksim'de gergin dakikalar yaşandı. Trabzonspor taraftarı İstiklal Caddesi'nde bulunan Galatasaray Store'a saldırdı.
Bazı Trabzonsporlu taraftarlar, mağazada maddi hasar yaratırken, saldırıdan etkilenen bir GS Store çalışanı, "Kepenkleri indirmek zorunda kaldık. Çalışamıyoruz, mağazayı kapattık." sözlerini kullandı.
Mağazanın kapanmasının ardından Bordo-Mavili taraftarlar olay yerinden uzaklaştı. Bir çok Galatasaray taraftarı da sosyal medyadan bu duruma tepki gösterdi.
Saldırı anı bir taraftarın kamerasına tarafından da görüntülendi

Umarım ultrAslan bunları güzel bir pataklar paket yapıp öyle gönderir hamsiland ‘e

İkinci devre Arena'dan bağırsaklarınızı çıkarıcaz o. çocukları

Allah’ın belası beyinsizler! Futbolu kirletmeyi bırakın artık !!!

Şu soruyu da sormak lazım. Sormadan önce uyarmak zorundayım. Her ne olursa olsun bu şekilde davranmamaları gerek. Bu vandallıktır!

Laf atılmış tahrik edilmiş olamazlar mı? Kafası tuhaf çalışan bu kitleyi tahrik etmek doğru mu?

Olay apaçık aydınlanmalıdır!

yillar önce bunlari yendik diye sampiyonlukdan olmuslardi hala onun acisini yasiyorlar iclerinde, ulan biz cikip sizi sahada yendik ama fenerbahce sizi masada sapmiyonlukdan etti sike yaparak ama onlara bize verilen tepkinin onda birini vermediniz neden acaba?

Geri
Üst Alt