Trabzonspor Transferde Hız Kesmiyor!

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
DHA'nın açıklamalarına göre Kayserispor'dan Sefa Yılmaz'ı büyük oranda bitirmişler . Mevlüt Erdinç'i transfer listesine almışlar . Lille'de oynayan Karadağlı stoper Marco Basa için de resmi teklifte bulunmuşlar ..

Cardozo , İshak , Kevin Constant , Musa Nizam , Serdar Gürler , Emrah Başsan , Carl Medjani Trabzonspor'un yeni transferleri . Islam Slimani için de yakın takiptelermiş yarına kardar açıklanacakmış ..

Basa'yi alip ne yapacaklar? Takimda 85 tane stoper var zaten.

12542.jpg

Bu sefa'yı kargaspor almayacakmıydı , yanlışmı hatırlıyorum acaba ?

medjani, belkalem, musa, ishak, constant, salih dursun savunmaya 6 tane adam transfer ettiler. daha ellerinde mustafayumlu, aykut, bosingwa, bamba ve celutska olmak üzere 5 tane daha defans var. 11 tane defans oyuncusunu ne yapacaklar bunlar. güzel transferleride var ama bence fazla abrttılar kadro yapılanmaları hala çok kötü ofansta iyi oyuncuları az ve defansta çok fazla yabancı hakkını kullandılar. halilhodziç başarısız olursa ortada enkaz bırakıp gider ve tspor bir daha kendine gelemez. bu sene bşarılı olmaz zorundalar.

TS başarılı olamazsa, belini zor doğrultur.

Kadro olarak gerçekten rakip olabilecek düzeye geldiler lakin onlarda da hiç bütünlük yok..Vahid kaçmanın peşinde,hep aklında o ihtimal var ve bu ihtimalde Ts'da başarılı olmasına engel.

3 tane yabancı stoperi napicaklar biri su hudayaverdiyeye yabancı sınırı olduğunu soylemedi heralde çok mantıksız işler yapıyorlar

Biri Halilovic'e 5+3 kuralını hatırlatmalı. Kafasında Onur haric 10 yabancılı bir kadro var heralde :)

Marko Basa'yı alsalar anlarım ama ne Belkalem, ne de Medjani; Trabzonspor'un stoperlerinden iyi değil. Aykut Demir ve Mustafa Yumlu varken gereksiz transferler bunlar.

Aynı şekilde İshak'ı almışken, Constant'ı da almazdım ben olsam.

Marko Basa'yı alsalar anlarım ama ne Belkalem, ne de Medjani; Trabzonspor'un stoperlerinden iyi değil. Aykut Demir ve Mustafa Yumlu varken gereksiz transferler bunlar.

Aynı şekilde İshak'ı almışken, Constant'ı da almazdım ben olsam.

Bunlara arti bir de Sol Bamba var.

Sefa Yilmaz'i da bildirdiler simdi

Profesyonel futbolcu Sefa Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda, Kayserispor ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

Bu transfer atağının sebebi:

1- Fenerin şemsiye yolda.

2- Trabzon böyle carcar konuşarak "Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış" hesabı birşey çıkmayacağını anladılar. Madem mücadele edeceğiz, bunu sahada yapacağız dediler...

Ya sizce ?

Bunlar define mi buldu acaba kağıt üstünde sağlam kadro kurdular en iyi yerlileri aldılar yabancilarda çok iyi tek sorun yabancı oyuncular iyi motive olabilecek mi çünkü trabzon yabancılar için yasanmasi zor bir şehir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar define mi buldu acaba kağıt üstünde sağlam kadro kurdular en iyi yerlileri aldılar yabancilarda çok iyi tek sorun yabancı oyuncular iyi motive olabilecek mi çünkü trabzon yabancılar için yasanmasi zor bir şehir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11 Milyon elde ettiler sattiklari oyunculardan. Simdiye kadar da yanilmiyorsam 13 harcadilar. Yani elde ettikleri paralar ile cok iyi yatirim yaptilar.

Bence daha da transfer bütceleri vardir en az 4-5 Milyon.

Geri
Üst Alt