Haber Trabzonspor: "Tuz artık kokmuştur!"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Fikret Saral’dan açıklama: “TUZ ARTIK KOKMUŞTUR!”

"Fenerbahçeliliği sabit, bir taraftan Mourinho hayranı diğer taraftan da Mourinho tarafından 'en sevdiğim hakem' iltifatıyla şereflendirilen (!) Mehmet Türkmen, hafta sonu oynayacağımız Fenerbahçe maçına atanarak bilinçli bir şekilde meydan okuma yapılmıştır."

1743769396605.webp

Bizim yönetim olsaydı “biz hakemlerimizden memnunuz. Herkesin beğendiği spor adamları olabilir. Güzel maç yöneteceğinden eminiz ve hepsine başarılar diliyoruz” diye saçmalardı her zamanki gibi.

YÖNETİM İSTİFA

Lazyonun ciddi lobisi var ,sene başından beri diyorum lazyo ilk 3 potasında olsaydı haciosmani sepetlerdi
Umarım Mehmet turkmeninde ipini çeker lazyo

Trabzon'a gerginlik yaramıyor pek. Fatih Tekke'ye güveniyorum sadece.

Gerçekten tuz koktu haklı adamlar şimdi.

Federasyon da "Hani bu kadar belli etmesek mi acaba?" bile demiyorlar. Bu kadar yüzsüz bu kadar namussuzlar. Bir de herif eski TS başkanı, nasıl bir Ali Koç hükümranlığıdır gerçekten inanılmaz.

trabzon büyük camiadır altında kalırsınız

Acun denen sinside azıcık şeref haysiyet varsa karşı çıksın Mehmet Türkmen'e... Hani GS'li hakem atanmasın, FB'li de atanmasın diyordu...

Fenerli olmadığını saklamayan bir adam hakemliğe bile devam etmesi komedi

Fatih tekke forvette oynayacaksa bir isik gorurum

Suratlar zımpara kağıdına dönmüş, ne olsa şaşırmayacak durumdayız ki şaşırmıyoruz da artık.

Federasyonu yıkarsa bunlar yıkar. İlk günden beri istediğim tam olarak bu ts ve federasyon arasında çatışma olması.

Geri
Üst Alt