Trabzonspor, Uğurcan Çakır'ın Alternatifini Buldu

No no no muric alınmalı ivedilikle, 10 sene kaleci aramayız.
Ben de çok beğenmiştim ADS da iken. Böyle kalıplı, çevik ve cesur kalecilerin kredisini yüksek tutarım her daim. Burnley' e 3 milyona gitmiş görünüyor, sudan ucuz adeta. 4-5 milyona alınabilirse çok iyi iş olur ama treni kaçırdık sanki...

Hep diyorum, Muslera' nın sözleşmesine o son uzatmayı yapmayacaktık. O günden beri bir fark yarattığı da yok; geçen sezonun sonunda törenlerle uğurlamak en iyisiydi...

Nasıl bu kaleci?
İngiltere’ye geri döndü sanırım.
+genç,
+geçen sene gözlemledik
+bir sene İngiltere’de de tecrübe etti ve bu seneki performansı göz doldurur cinsten.
+kosovalı ki bu pasaporta değişik saçma bir ilgi var.
+gelecekte satmak istesen backgroundu bayağı sağlam.
Geçen sene parasını verip direkt almamız lazımdı aslında duygusallık yapmayıp çökecektik.
7-8 verirsek satabilirler yine de güzel para kaleci için uygun.
-livakovic aşırı hyplandığı için alabileceğimizi sanmıyorum. Gereksiz bir yarışın içine girmeye gerek yok, en az bir tane orta üstü takımın ilgisi olacaktır, kaybedecek zamanımız yok.
Avrupa piyasasında göz önünde olmayan bir oyuncuyu anca alırız

Ben de çok beğenmiştim ADS da iken. Böyle kalıplı, çevik ve cesur kalecilerin kredisini yüksek tutarım her daim. Burnley' e 3 milyona gitmiş görünüyor, sudan ucuz adeta. 4-5 milyona alınabilirse çok iyi iş olur ama treni kaçırdık sanki...

Hep diyorum, Muslera' nın sözleşmesine o son uzatmayı yapmayacaktık. O günden beri bir fark yarattığı da yok; geçen sezonun sonunda törenlerle uğurlamak en iyisiydi...
Abi gereksiz duygusallık var ya kulüpte.
Gözümüzle izledik, m.city oyuncusu, güçlü ve çevik, en önemlisi 23 yaşında bir kaleciyi bu kadar performansına şahit olmuşken 5 milyon altında bitebiliyorsa bu transferi başaramamak kerizlik.
10 milyon üstüne gitse hadi bir ihtimal dersin ama dünya üzerinde bir kaleciyi 3,5 milyondan daha uyguna alamazsın zaten.
Benzer örnekleri çok yaşadık.
Nasıl gedson konusunu sürekli kaşıyıp elmasa laf ediliyorsa bu konu için de birkaç kelam edilmeli.
Bazı transferlerin hele hele komik rakamlara giden bu transferlerin bizim tarafımızdan yapılmaması beni ziyadesiyle üzmekte.
Çok övgüyle bahsedilen Scout ekibin varsa bu fırsatları kaçırtmazsın sen ya. Hakkın yok.
Ciculdao ruhanisine 6 milyon verebiliyorsan ta mısırdan orta saha bakabilecek bir kalibren varsa gözünün önündeki 3 milyona giden adamları kaçırmayacaksın

Uğurcan bizim kalemizi koruyabilecek bir kalecidir

Gelme ihtimali varsa alınmalıdır

Geri
Üst Alt