Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.191
- 70.371
- 4.918
Uzun zaman sonra mantıklı post hea? Ağlattın be adamBaşıma birşey gelmeyecekse Uğurcani begenmiyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun zaman sonra mantıklı post hea? Ağlattın be adamBaşıma birşey gelmeyecekse Uğurcani begenmiyorum
No no no muric alınmalı ivedilikle, 10 sene kaleci aramayız.Livakovic gelmeli. 6-7 yıl daha kaleci aramayız.
Nasıl bu kaleci?No no no muric alınmalı ivedilikle, 10 sene kaleci aramayız.
DefolUzun zaman sonra mantıklı post hea? Ağlattın be adam![]()
Gelmesin derim üstatHasta Galatasaraylı bize gelecek
Ben de çok beğenmiştim ADS da iken. Böyle kalıplı, çevik ve cesur kalecilerin kredisini yüksek tutarım her daim. Burnley' e 3 milyona gitmiş görünüyor, sudan ucuz adeta. 4-5 milyona alınabilirse çok iyi iş olur ama treni kaçırdık sanki...No no no muric alınmalı ivedilikle, 10 sene kaleci aramayız.
+genç,Nasıl bu kaleci?
İngiltere’ye geri döndü sanırım.
Abi gereksiz duygusallık var ya kulüpte.Ben de çok beğenmiştim ADS da iken. Böyle kalıplı, çevik ve cesur kalecilerin kredisini yüksek tutarım her daim. Burnley' e 3 milyona gitmiş görünüyor, sudan ucuz adeta. 4-5 milyona alınabilirse çok iyi iş olur ama treni kaçırdık sanki...
Hep diyorum, Muslera' nın sözleşmesine o son uzatmayı yapmayacaktık. O günden beri bir fark yarattığı da yok; geçen sezonun sonunda törenlerle uğurlamak en iyisiydi...
Bir zamanlarda Recep Onur Kıvrak ismi böyle öne atılıyordu. Sınır falan da kalkarsa her türlü yabancı.
Ayrıca Okan bundan daha kötü bir kaleci değil.