Trabzonspor, Ünal Karaman ile Anlaşmaya Vardı

Turk futbolunun en iyi 5 orta sahasi olarak gosterilen biri eger kariyerinde Galatasaray veya Fenerbahce'den birinde bir yolunu bulup oynayamamissa bilinizki Turkiye'nin en gerizekali 5 adamindan biridir. Yigit Gokoglan ve Selcuk Sahin kadar beyni yoktur

300 bin euroya hoca getirdiler.

Ünal, asıl gelecek hocanın direktiflerini yapmak amacıyla gelmiş olabilir.

Uğur Güzel Bey'in bir tahmini daha tutacak gibi duruyor . Adam boşuna iddaalı değil her şey öngörüyor biliyor zira .
Transfer yasağı olmasa; Muharrem Usta seçime gitmese zaten anlaşılmıştı...Er ya da geç Şenol Güneş Trabzonspor'a geri dönecek...En kötü seneye Trabzonspor'un başında...

Transfer yasağı olmasa; Muharrem Usta seçime gitmese zaten anlaşılmıştı...Er ya da geç Şenol Güneş Trabzonspor'a geri dönecek...En kötü seneye Trabzonspor'un başında...
Uğur Güzel Bey'den inciler . Şenol'un bir gün Trabzon'un başına tekrar geçeceğini tahmin etmek oldukça zor zaten acayip parlak bir zeka istiyor ! :D O olmasa şu gelmese diyorsunuz da 25 Mayıs'ta yani sadece 1 hafta önce bu konuyu tekrar konuştuk sizinle Fikret Orman bütçe düşürme konusunda o zaman da pek iddalıydınız ? Ben de geleceğine ihtimal vermiyorum bir kez daha yanılacağını düşünüyorum gelirse çok şaşırır ve seni tebrik ederim demiştim . Ne oldu ? Gelmedi ne yapsak biz de sizin gibi gelmeyecek demiştik ismailenver yanılmaz her şeyi bildi Türkiye'de ilk ben söyledim diye konu mu açsak :D ? Evet bu konu için Türkiye'de ilk ben söyledim gibi çok acayip bir söyleminiz de vardı :D İyi ki varsınız bizlere eğlence çıkıyor ismail bey :D

Boş adam. Hiçbir işe yaramaz. Modern futbol döneminde sadece yüreğinle top oynatmaya çalışırsan Alpay Özalan ın ümit milli takımı gibi olursun. Yardımcıları bir şey biliyordur belki yoksa hiçbir işe yaramaz 12. hafta Ünal karaman İsitifa

Soyunma odasinda birine girisir bu.ins. burak da nasibini alir.

kasimda kovuldugunda golfcuyu dover gibi gozukuyor

farkli maglubiyetlere hazir olun. Bu adam cok matrak.. bu gerizekali bu sifat ve bu attitude ile 20-25 yas arasi genclerle basarili olacagini saniyor.

Su an yaptigi sadece yonetim ve taraftari yalamak.

Senin olmayan beynini ve seni oraya getirenlerin beynini...

Al madem delirtti seni Yusuf veya Abdülkadir .
Yusuf yazıcı <-> Eren+Ahmet+Selçuk+Tolga

Erenin,Selçuğun,Tolganın yıllık ücretlerinin 4 Milyonu bizden .

18 yaşında menejerle gelmeyecekmiş bak sen.
Gelmesinde çocukları orada ezin.
Iki üç tane futbolcun vardı geçen sene top oynayan ne kadar hakkını verdiniz hoşaflar?!
Siz gidin Sosaya Kuckaya bilmem kime domalın ama kendi adamınıza o paraların üçte birini çok görün...

Insan biraz düşünür be bu çocuklar beni bu sezon yine iyi kötü sırtlayacak şunlara bir iyileştirme yapıyım onun yerine iki yabancıyı satıyım zaten yatıyorlar...

Gscimbom Mobile

18 yaşında menejerle gelmeyecekmiş bak sen.
Gelmesinde çocukları orada ezin.
Iki üç tane futbolcun vardı geçen sene top oynayan ne kadar hakkını verdiniz hoşaflar?!
Siz gidin Sosaya Kuckaya bilmem kime domalın ama kendi adamınıza o paraların üçte birini çok görün...

Insan biraz düşünür be bu çocuklar beni bu sezon yine iyi kötü sırtlayacak şunlara bir iyileştirme yapıyım onun yerine iki yabancıyı satıyım zaten yatıyorlar...

Gscimbom Mobile

Cok dogru, ayrica tamam diyelim kontrat vermiyorsun bu cocuklara bari taraftarin onune atma

Ikisi de super yetenekli ve TS'de gecirdikleri her sene geriye gidecekler, derhal transfer olmalilar yurt disina

Cok dogru, ayrica tamam diyelim kontrat vermiyorsun bu cocuklara bari taraftarin onune atma

Ikisi de super yetenekli ve TS'de gecirdikleri her sene geriye gidecekler, derhal transfer olmalilar yurt disina
Ben yerlerinde olsam imkanı yok daha bunlarla uzatmam.
Ya satarlar ya bir kaç sene sonra bedava ayrılır.
Yusuf yurt dışı yapabilir ama Abdülkadir de o potansiyeli daha göremedim.
Yusuf Erdoğan gibi Anadoluda sürünür bir kaç yıl sonra...

Gscimbom Mobile

madem öyle

abdul + yusuf = ahmet + tarik + carole + selcuk + tolga + endogan + eren + 10 milyon euro

Sürekli evlatcilik oynayip basarisiz oluyorlar. Ünal Karaman 8.hafta falan kendiliginden istifa eder.

Sosa, Burak, Olcay, Kucka, Rodallega, Pereira ve Onur gibi icerisinde ariza yabancilar olmak üzere bazi yenicerilerin oldugu grubu yönetemez.

Bu üstteki oyuncularin cogunu göndermedikce genc oyunculari da oynatamazlar.

veletlere ayar vermekle iyi ettigini dusunuyorum bu yasta menajerin esiri olan 25te yatisa gecer

Geri
Üst Alt