Trabzonspor, Ünal Karaman ile Anlaşmaya Vardı

Tamer Tuna

10 Numara!
231650.jpg

Ünal Karaman - Teknik Direktör profili
Ünal Karaman, Trabzonspor'da
Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük görevine Ünal Karaman getirildi.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu. Rıza Çalımbay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurmak için bir süredir çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimi Ünal Karaman'da karar kıldı ve deneyimli hocayla prensip anlaşmasına vardı.

Karaman, 2017-18 sezonunu Spor Toto Süper Lig'e veda eden Kardemir Karabükspor'da tamamlamıştı.​

Son düzenleme:

çalmadık kapi birakmadilar bunlar kulüp falan yonetemez

Birkaç sene içinde Trabzonspor'un başına kendimi görürsem şaşırmam doğrusu.

Bunlar için en ideal aday Tamer Tuna'ydı. Kaçırmaları kendileri adına yazık oldu.

erol bulut malatya yönetimiydi ayrılık aşamasında takımımızdan ayrılmasını istemezdim ama trabzon gibi orta bi takımda görmek isterdim şahsen anadoludaki en iyi td

SON DAKİKA: Trabzonspor, teknik direktör Ünal Karaman ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi (NTV Spor)

Bence dogru karar almislar

Takima yatirim yapsalar da yapmasalar da ilk 4'e giremiyorlar

Kulubu iyice batirmadan degisik istekleri olmayan birini getirmisler

Trabzonspor, Ünal Karaman'la görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor’dan KAP’a yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Ünal Karaman ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
-----
Alan almış, satan satmış..... HO...
Futbolun içinde kalmak için milletvekilliğini reddetmişti, hatırladığım kadarı ile..

Ciddi ciddi burak gibi birinin ünal'i takacağınımi düşünüyorlar?
3 ay geçmeden tekmeyi yer

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN

Tekke~Gökdeniz gelse daha iyiydi 10. hafta kovulur bu adam

Neremle gülsem bilemedim :asd:

Trabzon da an itibarıyle Terimsel Mucize beklentisi hakim durumdadır..:asd:

Uğur Güzel Bey'in bir tahmini daha tutacak gibi duruyor . Adam boşuna iddaalı değil her şey öngörüyor biliyor zira .

Geri
Üst Alt