Trabzonspor Yekta Transferinden Vazgeçti!

OLEY BE OLEYYYYY . Umarım Yekta bu sene bir yere gitmez . Tek bir maç iyi oynadı diye ptt 1. ligden oyuncu alıyoruz . Yekta iyidir .

Tolgay işi de yatmış galiba. Gerizekalı Hamburg satmıyormuş. Bu durumda Yekta'nın kalması iyi oldu diyebiliriz, en azından alternatif olarak durmasında fayda var.

ohh sükür .Küfür etmek zorunda da kalmadim böylelikle :)

Bu iş büyük ihtimal kiralık - Bonservis olayı yüzünden yatmıştır.

Salih'e karşılık Ceyhun verilebilir şimdi

Yorumlara baksan sanırsın ki yekta değil abedi pele.

Yekta'yı da ne abarttınız. Biz de seviyoruz ediyoruz da yani abartmakta üstümüze yok. :D

Mustafa Reşit Akçay:Trabzonspor bir futbolcuyu isterse alır biz Trabzonsporuz.Sonuç:1 milyon 250 bin Euro fazla geldi.

Gitmemesi isabet olur.göbekteki alternatif topcumuzu birakmayalim. Malum mac trafigi. Sakatliklar. Allah etmiye

ya yekta kal oğlum sen çok laızımsın bu takıma. vallaha kaldığına acayip mutlu oldum. oh be

Yekta takımda kaldı!

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Yekta Kurtuluş, Galatasaray'da kaldı.

yekta_takimda_kaldi_h4187.jpg

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Galatasaraylıfutbolcu Yekta'nın,

yıllık 1 milyon 250 bin euro ve maç başı 15 bin euro gibi astronomik bir ücret istemesi nedeniyle transferinden vazgeçtiklerini bildirdi.

Aslan, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve transfer ile ilgili yönetim kuruluüyelerinin tümüne Yekta'nın transferi konusunda kendilerine gösterdikleri iyi niyet vedestekten dolayı teşekkür etti.

Yönetimle her konuda anlaştıklarını belirten Aslan, "Yekta'nın yıllık 1 milyon 250 bin euro ve maç başı 15 bin euro gibi astronomik bir ücret istemesi nedeniyle transferinden vazgeçtik" dedi.

Geri
Üst Alt