Trabzonspor Yekta Transferinden Vazgeçti!

Orta sahada simdi: yekta, ceyhun, ibo ve umut var (emre'yi saymiyorum zaten bir faydasi yok :p). yakinda hamit döner.

top class olmasalarda, lig ve kupa icin yeterlidir bence.

Mustafa Reşit Akçay:Trabzonspor bir futbolcuyu isterse alır biz Trabzonsporuz.Sonuç:1 milyon 250 bin Euro fazla geldi.

bordomavi de o parayı 1.250 tl olarak istemiş euro değil diye haberler var ama onlara belli olmaz tabi.

Yekta takımda kaldı!

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Yekta Kurtuluş, Galatasaray'da kaldı.

yekta_takimda_kaldi_h4187.jpg

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Galatasaraylıfutbolcu Yekta'nın,

yıllık 1 milyon 250 bin euro ve maç başı 15 bin euro gibi astronomik bir ücret istemesi nedeniyle transferinden vazgeçtiklerini bildirdi.

Aslan, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve transfer ile ilgili yönetim kuruluüyelerinin tümüne Yekta'nın transferi konusunda kendilerine gösterdikleri iyi niyet vedestekten dolayı teşekkür etti.

Yönetimle her konuda anlaştıklarını belirten Aslan, "Yekta'nın yıllık 1 milyon 250 bin euro ve maç başı 15 bin euro gibi astronomik bir ücret istemesi nedeniyle transferinden vazgeçtik" dedi.

yıllık 1 milyon 250 bin euro ve maç başı 15 bin euro gibi astronomik bir ücret ?

abartmayiniz diyorsunuz da bizim xavi messi selcuk inanalonsomuzun tek duzgun alternatifi yektadir.

ölücüler gitsin es es'den kayseriden adam alsın alabiliyorlarsa !

Yekta takımda kaldı!

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Yekta Kurtuluş, Galatasaray'da kaldı.

yekta_takimda_kaldi_h4187.jpg

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Galatasaraylıfutbolcu Yekta'nın,

yıllık 1 milyon 250 bin euro ve maç başı 15 bin euro gibi astronomik bir ücret istemesi nedeniyle transferinden vazgeçtiklerini bildirdi.

Aslan, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve transfer ile ilgili yönetim kuruluüyelerinin tümüne Yekta'nın transferi konusunda kendilerine gösterdikleri iyi niyet vedestekten dolayı teşekkür etti.

Yönetimle her konuda anlaştıklarını belirten Aslan, "Yekta'nın yıllık 1 milyon 250 bin euro ve maç başı 15 bin euro gibi astronomik bir ücret istemesi nedeniyle transferinden vazgeçtik" dedi.

"Astronomik bir ücret" çok güldüm :D Colman hıyarına o kadar paraları verirken iyi ama..

Bir de akçay dün diyordu: " Trabzonspor bir oyuncu istiyorsa mutlaka alır" :asd:

Tapatalk

Trabzonspor un gönlünü almış olduk bedavadan!...Bizim kulübün bu transferdeki tavrından memnuniyetlerini ifade ediyorlar, ne güzel işte...Selçuk-Burak transferlerinden oluşan gazı almış olduk böylece...1-2 sene içinde Onur veya başka bir transfer için yatırım yapmış olduk yani, bir nevi!!!...

Sakın başka yere satmaya kalkmasınlar yekta kalmalı

Sent from my iPhone using Tapatalk

oh be

ceyhunu sabriyi aydini ufuku aykutu yigiti umutu danyi ambramati rierayi baltayi verelim

karsiliginda onuru versinler

Geri
Üst Alt